2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
به خودت برس روتین پوستی لباسای جدید برو لیزر ارایشگاه خرید پولاشو خرج کن تا بفهمه الان وقت بازی کردن ...

ربطی نداره اون کار خودشو میکنه حوصلشو نداشتم از اول الانم دیگه هیچی

حوصله دلبری ندارم میبینه حالم بده هی میبره بیرون حالم عوض شه ولی میگه با بازی استرس همو کم میکنم نگ ...

ببین خواهر جون..

شوهر منم سریال خانگی میدید. خیلی من اذیت میشدم. فکر کن شبها میومد خونه کلا یک ساعت باهم بودیم. بعدم میخوابید و صبح میرفت سرکار. توی اون یک ساعتی ک خونه بود فیلم میدید. منم یه مدتی به خانمهای بزک کرده توی فیلما حسلس شده بودم!

مدام به من اصرار میکرد توروخدا تو هم بیا کنارم بشین باهم ببینیم. اما من دلم میخواست اون یک ساعتو باهام بشینه فازغ ازهرچیزی چایی بخوریم، صحبت کنیم. از روزمون تعریف کنیم.

بهم فشاااااار میومد. آخرسر بهش گفتم اگر خواستی فیلم ببینی سر کار که هستی ببین، بعد بیا خونه.

هنوزم میدونم فیلمای جدیدو میبینه. اما دیگه توی خونه نه. جلوی چشم باشن آدم بیشتر حرص میخوره. وقت برای فیلم داره برای زندگیش نه. اما خب اونم سرگرمی میخواد بهش حق میدم. چون دوست و رفیق نداره

گذاشته کنار

همسترو آره کلا تلگرامو پاک کرد چون دید دیونه شدم نصفه شب میخواستم بزارم برم من مشکلم بازی آنلاین نبود میگفتم چرا منشی ۵۰ ساله باید بهت پی ام بده وکد بازی،بده وگرنه الانم کلی بازی آنلاین داره ۲۴ ساعته بازی میکنه من کاریش ندارم

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 
ببین خواهر جون..شوهر منم سریال خانگی میدید. خیلی من اذیت میشدم. فکر کن شبها میومد خونه کلا یک ساعت ب ...

اصلا میدونی دسترسی راحت به هر چیزی داره گند میزنه به زندگیا 

احساس میکنم قدیما بهتر بود

الان هر کس به یه چیزی معتاده

از سرش میوفته. یه دوره ای داره.

بسپار به خدا. چون اگر بخواد کاری کنه یا چت کنه میتونه جوری باشه که تو نفهمی. اما داره رو بازی میکنه.

شرایط خوبی نداری بخاطر بچه‌داری. اما جشمتو ببند. خیلی زود حل میشه. توی زندگی همه هست.

لج نکن طبق چیزی که دوستان میگن. خدا داره میبینه. خیلی زود میگذره این دوره

ببین خواهر جون..شوهر منم سریال خانگی میدید. خیلی من اذیت میشدم. فکر کن شبها میومد خونه کلا یک ساعت ب ...

اره اینم دوست ورفیق نداره سر کار نمیتونه سرش شلوغه 

اگه همسرتون بازی انلاین با گوشی باشه اذییت میشین

نه بابا کاش این کارارو میکرد خوشحال بود من خوشحالم میشم تازه پایه هم هستم خودمم همراهیش میکنم

سختتتت نگیرید این زندگیو انقدر

تلخ نکنید همه چیزو 

زندگی کنید یکم زندگی کنید ببینید زندگی چقدر قشنگه

هوف

چه رفته است که صبحی دگر نمی آید؟ شب فراق به پایان مگر نمی آید؟ ... بغل کن مرا..چنان تنگ؛ که هیچکس نفهمد، زخم روی تن من بود یا تو!
اصلا میدونی دسترسی راحت به هر چیزی داره گند میزنه به زندگیا احساس میکنم قدیما بهتر بودالان هر کس به ...

تازه میخوان دسترسی رو راحت‌ترم بکنن. فکر میکردیم بچه‌هامون درخطرن. اما حالا میبینیم خودمون هم افتادیم توی مخمصه.

هر مردی اگر نخواد با نامحرم هم‌کلام بشه، یه جوری وادار شده که برای هرچیزی با خانم‌های دیگه ارتباط بگیره‌‌ حتی برای بازی.

حرفم بزنی میگن چقدر عقبی. جهانی‌سومی، حساسی.

لطمه‌ش به زندگی خودمون داره میخوره متوجه نیستیم

از سرش میوفته. یه دوره ای داره.بسپار به خدا. چون اگر بخواد کاری کنه یا چت کنه میتونه جوری باشه که تو ...

خیلی ممنون انشالله که این طوری که میگی بشه بزاره کنار .

2810