سلام من از بچگی تا الان هیچ سوراخی تو گوشم نداشتم و خب خیلی دلم میخواست که منم مثل دخترای دیگه گوشواره گوشم کنم یکی از دوستام شماره یه پیرسینگ کارو بهم داد و گفت خودشم پیشش کار انجام داده بعد وقتی رفتم پیش سرم تو گوشی بود و اصلا حواسم نبود که سرنگ رو پیش خودم باز کرد یا نه منم سرنگو دستم گرفتم عمدا انداختم زمین اون زنم با الکل تمیزش کرد و گفت خیالت راحت باشه تمیزه تمیزه الان بعدش یه چیزی که واسه بی حسی بود رو به گوشم زد من سر اون وسواس گرفتم دوستم بهم گفت حتما سوزنشو عوض کرده بابا نترس الان خیلی ترسیدم که بیماری چیزی نگرفته باشم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
یه سالن زیبایی بود و زنه خدایی خیلی زن خوبی بود خودش صاحب مجموعه بود دوستمم پیشش کار انجام داده بود ...
از این به بعد کارایی که میدونین میتونن مشکل ساز بشن تو سالن زیبایی یا انجام ندین یا اینکه مطمئن بشین طرف آدم حسابی وگرنه یه سوزن انقدر قیمتی نداره مردمو بخاطرش بدبخت کنن
فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
واسه مامانم دعا کنین بچه ها😭لطفا براش حمد شفا بخونین
بله همینکارو میکنم ولی الان وسواس گرفتم و ترسیدم بنظرتون به زنه زنگ بزنم بهش بگم؟
زنگم بزنین آیا چیزی تغییر میکنه ؟؟؟این نشخوار ذهنی رو از خودت دور کن ۵،۶ ماه دیگه یه آزمایش بده چکاپ کن ،وقتیم انقدر وسواسی این کارارو انجام نده اعصابت بهم میریزه
فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
واسه مامانم دعا کنین بچه ها😭لطفا براش حمد شفا بخونین