2777
2789
عنوان

میترسم هپاتیت یا ایدز گرفته باشم

404 بازدید | 33 پست

سلام من از بچگی تا الان هیچ سوراخی تو گوشم نداشتم و خب خیلی دلم میخواست که منم مثل دخترای دیگه گوشواره گوشم کنم یکی از دوستام شماره یه پیرسینگ کارو بهم داد و گفت خودشم پیشش کار انجام داده بعد وقتی رفتم پیش سرم تو گوشی بود و اصلا حواسم نبود که سرنگ رو پیش خودم باز کرد یا نه منم سرنگو دستم گرفتم عمدا انداختم زمین اون زنم با الکل تمیزش کرد و گفت خیالت راحت باشه تمیزه تمیزه الان بعدش یه چیزی که واسه بی حسی بود رو به گوشم زد من سر اون وسواس گرفتم دوستم بهم گفت حتما سوزنشو عوض کرده بابا نترس الان خیلی ترسیدم که بیماری چیزی نگرفته باشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804
اخه یه چیزی که واسه بی حسی بود شبیه امپول انسولین بود اون رو الکل نزد الان وسواس گرفتم

وآسه بی حسی هم الکل میزنن هم لیدوکایین بعدشم هپاتیت و ایدز از زمین انداختن نمیگیری  و اگه جای معتبر و قانونی رفته باشی سرنگ استفاده شده برات نمیزنن پس نگرانی نداره

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واسه مامانم دعا کنین بچه ها😭لطفا براش حمد شفا بخونین
وسواس داری توجه نکن چقدر جون عزیزی!!! نهایت اش گرفتی هم خوب می میری خدای نکرده دیگه با این فکرها که ...

اره متاسفانه وسواس دارم اما خب نمیخوام منی که یه عمر با ابرو زندگی کردم و سمت خدا بودم این جور چیزا خدایی نکرده سرم بیاد اون زنم چند بار بهم گفت خیالم راحت باشه اما من میترسم واقعا

وآسه بی حسی هم الکل میزنن هم لیدوکایین بعدشم هپاتیت و ایدز از زمین انداختن نمیگیری و اگه جای معتبر ...

یه سالن زیبایی بود و زنه خدایی خیلی زن خوبی بود خودش صاحب مجموعه بود دوستمم پیشش کار انجام داده بود و خیلی راضی بود هم از اسپری استفاده کرد هم یه چیزی ک شبیه سوزن انسولین بود زد ب گوشم گفت واسه بی حسیه سر اون وسواس گرفتم 

از سرنگ آلوده زمانی ویروس منتقل میشه که نفر قبلی شما که آلوده به بیماری بوده همون موقع استفاده کرده باشه چون ویروس ایدز بیشتر ۳ دقیقه خارج از بدن دوام نمیاره

دخترم دنیامه❤پسرم جونمه❤
2809