2777
2789
عنوان

بنظرتون راس میگن پسری که دختری رو بخواد بهش دس نمیزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 45 پست
الان چی برات مهمه از پسرا من پسرم بهم بگو تا راجبشون بهت بگم

پسری که میگه چهارسال دیگه ازدواج میکنم چی؟

یعنی رابطه براش جدی نیس؟

لایک نکنید❌️لطفا اونجایی که ازمتن‌م خوشتون اومد منو لایک نکنین فقط وقتی خودم خواستم مررسی🙏🏽

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا همین که پرسیدم برام سواله

جوابتو دادم که اصن ربطی نداره اون کارو همه دوست دختر دوست پسرا انجام میدن جز کار اصلی که باید دو طرف راضی باشن حالا اینام به کنار این کارا خوب یا بد بودن طرفو نشون نمیده که اره اگه این خیلی منو میبوسه پس خیلی هوله

الله امشبو العفو

جوابتو دادم که اصن ربطی نداره اون کارو همه دوست دختر دوست پسرا انجام میدن جز کار اصلی که باید دو طرف ...

نه اینکه پرسیدم یه پسر بعد چند وقت تکلیف یه رابطه رومشخص میکنه،،،

لایک نکنید❌️لطفا اونجایی که ازمتن‌م خوشتون اومد منو لایک نکنین فقط وقتی خودم خواستم مررسی🙏🏽
نه اینکه پرسیدم یه پسر بعد چند وقت تکلیف یه رابطه رومشخص میکنه،،،

اها خب ببین بستگی داره من همیشه به رفیقای دخترمم اینو گفتم به تو ام میگم اگه تو این دو مورد براش برطرف کنی اگه پسره پسر خوبی باشه اره نیگیرتت

الله امشبو العفو

حالا اون دو مورد یکیش رابطه عاطفیه اگه ببینه چه قدر خوب بهش ارامش میدی همیشه پشتشی بد اخلاق نیستی هرجا کم بیاره رو تو حساب کنه صد درصد روتو زوم میکنه 

دومیشم رابطه جنسی تو باید یه جوری اینو برطرف کنی خودت حالا بعضیا اطمینان دارن میگن حتی اون کارم اوکیه بعضیام میگن نه اصن نمیزارم دست به بدنمون بزنه چه برسه اون کار ولی خب من میگم لمس بدن مشکلی نداره ولی اون کار انجام نشه بهتره

الله امشبو العفو

این مساله اعتقادیه 

ولی پسری که همون اوایل دوستی دست و بوس و .... میخواد اون اومده حالشو کنه و بره

بعد از یه مدت آشنایی و دوستی تا یه حدی طبیعیه این چیزا.

پسری که بگیر باشه همش تو تصمیماتش و برنامه هاش به شما فکر میکنه و شما هستی و همه فکرش اینه زودتر برنامه هاشو ردیف کنه بیاد خواستگاری ولی پسری که همش دنبال بهانس و میگه شرایط ندارم همه کارم کنه باهات نمیگیرتت

پسری که میگه چهارسال دیگه ازدواج میکنم چی؟یعنی رابطه براش جدی نیس؟

چهارسال یه عمره 

چهار سال وقت و انرژی و احساستو بذاری اگر نشه چی؟!

خیلی زیاده

ببین طبق چی اینو میگه برنامه خاصی داره یا زو هوا همینجوری میگه چهارسال.

اگر رو هوا میگه به ازدواج فکر نکن مورد خوبی هم داشتی با خداحافظی خوشحالش کن 😉

جوری که دوست داری رفتار کن که حتی اگر دوستی تون به ازدواج ختم نشد ته دلت ناراحت نباشی.

چون نمیشه بگی آخر همه دوستی ها ازدواجه اونا که رابطه دارن نیست.

یکی دوسته همه جوره باهم بودن ازدواجم کردن.

یکی بعد رابطه گردن هم نگرفته ول کرده رفته.

اول طرفتو بشناس بعضیا همون اول معلومه چه کاره هستن ولی بعضیا هم اینقدر دختربازی کردن حتی ادمی که اهل دست دادن نبوده رو تا رابطه هم رسوندن و ول کردن رفتن.

2810