آمیرام مدیر عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 1090 عنوان بنظرتون راس میگن پسری که دختری رو بخواد بهش دس نمیزنه | مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 45 پست واقعا دست نمیزنه نمیبوسه؟!رابطه جنسی نه هاواقعااینجوریهیعنی کسی که دس میزنه نمیخواد؟ لایک نکنید❌️لطفا اونجایی که ازمتنم خوشتون اومد منو لایک نکنین فقط وقتی خودم خواستم مررسی🙏🏽 1403/08/28 | 05:08 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehraiieen عضویت: 1400/06/21 تعداد پست: 1961 پارتنر من اصلا دست نزد ، حتی مثلا سینما میرفتیم خودشو جمع میکرد به من نخوره یا تو خیابون با فاصله ازم راه میرفت 😅ولی من بهم ثابت شد پسره خوبیه ، گفتم اوکیه میتونی دستامو بگیری
آمیرام مدیر استارتر عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 1090 خب اینو از طرفم پرسیدم گفت نه چرت پرته چه جالب از نظر یه پسر لایک نکنید❌️لطفا اونجایی که ازمتنم خوشتون اومد منو لایک نکنین فقط وقتی خودم خواستم مررسی🙏🏽
آمیرام مدیر استارتر عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 1090 دست میزنه ولی بعدش گردن هم میگیره😁 بعد چن وقت پسرا گردن میگیرن😭 لایک نکنید❌️لطفا اونجایی که ازمتنم خوشتون اومد منو لایک نکنین فقط وقتی خودم خواستم مررسی🙏🏽
تنفر عضویت: 1396/09/23 تعداد پست: 2250 بعد چن وقت پسرا گردن میگیرن😭 فرق داره بستگی به شرایط پسره دارههدف از دوستی چیهو اینکه تو اگه اجازه دادی بخاطر خودت باشه نه بخاطر اینکه صرفا پسر و ازدواجی کنه
آمیرام مدیر استارتر عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 1090 بوس و بغل که هست اما اون اصل کاری رو تا خودت نخوایی اون کاری نمیکنه بنظرت چن وقت طول میکشه پسرا تکلیف یه رابطه رومشخص کنن😭 لایک نکنید❌️لطفا اونجایی که ازمتنم خوشتون اومد منو لایک نکنین فقط وقتی خودم خواستم مررسی🙏🏽
mah_dii عضویت: 1403/08/23 تعداد پست: 886 ربطی نداره هرکسی شخصیتش یه جوریه با علایق مختلف شاید یکی همون صحبت کردنم براش کافی باشه الله امشبو العفو
mah_dii عضویت: 1403/08/23 تعداد پست: 886 هیچ پسری با دوس دخترش ازدواج نمیکنه با این حرف موافق نیستم چون پسر داییم با دوست دختر ازدواج کرد البته اینم بگم دختره اویزون ارش بود 😂😂 الله امشبو العفو
mah_dii عضویت: 1403/08/23 تعداد پست: 886 بنظرت چن وقت طول میکشه پسرا تکلیف یه رابطه رومشخص کنن😭 الان چی برات مهمه از پسرا من پسرم بهم بگو تا راجبشون بهت بگم الله امشبو العفو
آمیرام مدیر استارتر عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 1090 الان چی برات مهمه از پسرا من پسرم بهم بگو تا راجبشون بهت بگم دقیقا همین که پرسیدم برام سواله لایک نکنید❌️لطفا اونجایی که ازمتنم خوشتون اومد منو لایک نکنین فقط وقتی خودم خواستم مررسی🙏🏽
sepi_tow عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 16402 هیچ پسری با دوس دخترش ازدواج نمیکنه با دوس دختر بقیه ازدواج میکنه 🤣🤣🤣🤣پس ما چی هستیم ؟ نکنه دوستیمون سنتی بوده خودمون خبر نداریم ؟ یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan
خوشبختی_درونی_است عضویت: 1401/12/06 تعداد پست: 7776 هیچ پسری با دوس دخترش ازدواج نمیکنه این چه حرفیه من برادرم با دوست دخترش ازدواج کرد خدا رو شکر خیلیم خوشبختنن بعد 14 سال و خیلیا دوستیشون به ازدواج ختم میشه