2777
2789
عنوان

نامزد سابقم بعد چهار سال ازم شکایت کرده خسارت می‌خواد

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 43 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به شوهرم گفتم فردا قرار شد بریم لایحه بنویسم به دادگاه بدیم تا ببینیم کی زمان جلسه دادگاه میرسه باید ...

اصلا خودتو قاطی نکن که جنگ روانی درست میکنه فقط وکیل بفرست بره 

دستت فقط توی جیب خودت باشه 
2805
اصلا خودتو قاطی نکن که جنگ روانی درست میکنه فقط وکیل بفرست بره

مثل اینکه باید همینکارو بکنم 

چون خودم خیلی استرسیم نمیتونم دفاع کنم 

مخصوصا اینکه اون وکیل گرفته 

ولی این وسط 

چون پول ندارم باید برم یه تیکه طلا بفروشم پول وکیل بدم 

چه بدبختی گیر کردم 

بله به نام خودشع

ببینید 

شاهد نداره 

مدرکی هم دال بر اثبات اینکه طلا رو به شما داده نداره 

شما فردا با ی وکیل مشورت و سپس لایحه تقابل برای دادگاه تجدیدنظر از طریق دفتر خدمات قضایی ارسال کنید 

۸۰ درصد پرونده های تجدیدنظر، رأی بدوی تأیید می شود 

نگران نباشید 

وکیل نمیخواد الکی خرج نکن 

لایحه بده 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
ببینید شاهد نداره مدرکی هم دال بر اثبات اینکه طلا رو به شما داده نداره شما فردا با ی وکیل مشورت و سپ ...

ایشالله که همین بشه و راحت شم 

یه ماه خواب به چشام نیومده از استرس 

دقیقا الان ک درگیر خرید جهیزیه و تدارکات عروسی هستم 

باید این جور مستئل برام پیش بیاد 

در حال حاضر همین کار رو فردا میخوام بکنم تا اینکه ببینم باز چه خاکی بر سرم میشه

نترس عزیزم ازش 

توی تجدید نظر همون رای قبلی رو بیشتر میدن 

اگه به نفعت بوده دوباره همون رای رو میدن

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

نگران نباش 

ولی وکیل بگیر 

اون داره میسوزه از خوشبختی شما پس خوشبخت شو

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده