2777
2789
عنوان

اپلای تحصیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 29 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برونل تو لندن Brunel university البته دانشگاه‌های ارزون‌تر هم هستن مثلا رشته من تو این دانشگاه کلا ۱ ...

عزیزم یسوال دارم ازت من امسال پرستاری قبول شدم ک هنوز دودلم فکر کنم ترم بهمنم ثبتنام نکنم حالا تو فکر رشته های بدون کنکور با سوابق شهرمم بنظرت رشته هایی مثل کامپیوتر یا مشتقاتش مثل تدوین خوبه یا ن رشته های دیگه ای بهتره اخه حسابداری و مالی خیلی دوست ندارم بعد از کامپیوتر به رشته های هنری علاقه دارم حالا بنظرت کدوم برای مهاجرت و بورس خوبه 

اره حتما چرا که نه خوشحال میشم که این رفاقت شکل بگیره

کلا من به بچه ها پیج اینستام‌و میدم اخه خیلی ها میکن دروغ میکی انگلیس درس نخوندی اونجا چند تا عکس دارم از انگلیس 

هم اینکه اینجا تعلیق بشم اونجا سوالی داشتین جواب میدم 

دوست دارم در مورد مهاجرت به بقیه کمک کنم همینجا هم تاپیک زدم در مورد مهاجرت 

@zohre_ahmady

کلا من به بچه ها پیج اینستام‌و میدم اخه خیلی ها میکن دروغ میکی انگلیس درس نخوندی اونجا چند تا عکس دا ...

مرسی ازت بابت آیدی پیج 

به نظرم به حرفشون اعتنا نکن مردم همیشه حرف مفت برای زدن دارن

عزیزم یسوال دارم ازت من امسال پرستاری قبول شدم ک هنوز دودلم فکر کنم ترم بهمنم ثبتنام نکنم حالا تو فک ...

من همه جا هم گفتم بهترین رشته برای مهاجرت اول کامپیوتره هم مهاجرت خوبه هم کاربراش زیاده هم درآمدش به نسبت بقیه رشته ها بالاتره 

رشته های مالی که خودم هم رشته ام زیرشاخه مدیریتی بود برای مهاجرت خوبه راحت‌تر میشه اپلای کرد اما درآمدشون مثل کامپیوتر نیست 

سختترین رشته ها برای مهاجرت کادر درمان هستن

من همه جا هم گفتم بهترین رشته برای مهاجرت اول کامپیوتره هم مهاجرت خوبه هم کاربراش زیاده هم درآمدش به ...

وایی مرسی که گفتی خیلی نگران بودم بابت این رشته درمورد ایلتس گرفتن بنظرت از کجا شروع کنم شنیدم برای امریکا تافل و دولینگو هم خوبه درسته؟! 

مرسی ازت بابت آیدی پیج به نظرم به حرفشون اعتنا نکن مردم همیشه حرف مفت برای زدن دارن

خوب یک جورایی بهشون حق میدم اینجا فیک خیلی زیاده 

نصف بیشتر کساییکه میکن ایران نیستیم دروغن من چون خودم‌تو مسیر مهاجرت بودم دقیق همه شرایط رو میدونم 

البته من الان برگشتم ایران 

وایی مرسی که گفتی خیلی نگران بودم بابت این رشته درمورد ایلتس گرفتن بنظرت از کجا شروع کنم شنیدم برای ...

دولینگو که برای دوره کرونا بود الانم چند تا دانشگاه قبول دارن اما محدوده سفارت هم احتمال خیلی زیاد به دولینگو ویزا نده 

اره امریکا تافل رو بیشتر قبول داره 

اما ببین ایلتس تو همه دنیا فراگیرتر هست و بیشتر مقبوله 

تافل از ایلتس به نظر من سختتره 

من همه جا هم گفتم بهترین رشته برای مهاجرت اول کامپیوتره هم مهاجرت خوبه هم کاربراش زیاده هم درآمدش به ...

عزیزم من تو اینیستا  زدم آیدی رو چندتا پیج آورد کدومش توییی

دولینگو که برای دوره کرونا بود الانم چند تا دانشگاه قبول دارن اما محدوده سفارت هم احتمال خیلی زیاد ب ...

عه واقعا تافل اعتبار کمی ام داره شنیدم یکسال یکبار باید دوباره بدی خیلی ازت ممنونم مهربونم❤️😍

خوب یک جورایی بهشون حق میدم اینجا فیک خیلی زیاده نصف بیشتر کساییکه میکن ایران نیستیم دروغن من چون خو ...

من اصلا نمیدونم اینجا چطور فضایی هست خودم همین الان باهاش آشنا شدم ولی خوب اره زیادن همچین آدمایی هم

2810