2777
2789

واقعا دلیل آفرینشم چی بود ؟ میخاست زجر بده منو لذت ببره ؟ واقعا شما باور دارید خدا مراقب ماست اصلا کجاست چرا هیچ نشونی ازش نیست شاید ادم فضایی ها دارن کنترلمون میکنن بازم چرا فقط منو زجر میدن  

من زندگیم دائما رو لبه پرتگاه بوده هیچ خوشی ندیدم هیچ روز قشنگی نداشتم چرا اینجا بدنیا امدم چرا به دنیا آمدم اصلا؟ اگه نبودم همه چی قشنگ تر بود برای همه ادمای اطرافم 

من دلم یه خواب طولانی میخاد تاریکی نیستی انگار که هیچ وقت نبودم حتی دیگه تحمل بهشت و جهنم و برزخ و یه دنیای کوفتی لعنتی دیگه ای رو ندارم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804

توکه گل بهشتی اینو میگی پس ماکه ته ته جهنمیمم چی بگیم🥺😭

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼
میخای تو سه خط داستان بدبختیامو این زندگی که از مرگ بدتره رو بگم برات تازه شناسایی شدنمم بیخیال

اروم باش...میدونم این حرفات از عصبانیتته...وگرنه خودتم میدونی خدا چقدر دوستداره حتی اگه  در ظاهر اینطور بنظر نیاد

توکه گل بهشتی اینو میگی پس ماکه ته ته جهنمیمم چی بگیم🥺😭

این اسم کاربریمو وقتی انتخاب کردم که امید داشتم زجرهایی که دیدم بخاطر اینه که سوگلی خدام که همه چیز بهتر میشه احمق بودم 

من تک فرزندم برای مادرم 

کوچیک که بودم همه میگفتن یدونه از این دست چرت و پرتا اسمم یجورایی یه گل بهشتیه

دو اینکه میخام بهت بگم با هرکی توی این دنیا در افتادی مشکلی نیس در بیوفت ولی با خدا نه چون خداس که اخر سر مجبوری بری پیشش التماسش کنی اخر سر این تویی که دوباره باید بری پیشش اشتی کنی چون همه کاره اونه 

اروم باش...میدونم این حرفات از عصبانیتته...وگرنه خودتم میدونی خدا چقدر دوستداره حتی اگه در ظاهر این ...

بخدا که دوستم نداره خستم دلم مرگ میخاد ولی خودکشی فایده ای نداره بدتر ابرومون میره گرچه الانشم رفته نمیخام بیشتر از این دشمن شاد شم از یه طرفم میگن یه دنیای دیگه هست پس خودکشی بیفایدس برام 

نمیدونم چیکار کنم من همش برام بن بسته دلخوشیام نابود شدن امیدی ندارم هرروز به حرفایی که پشتم دراوردن فکر میکنم مریضم هستم پولم ندارم مادرم شده دشمنم پدرم که هیچ وقت پدر نبود 

از وقتی که یادمه هرروزم با غم میگذشت

یه روز نشد که خوشحال شمو شبش بدترین اتفاقا برام نیفته

کودیم اینقدر دردناکه که بهش فکرمیکنم دلم مرگ میخواد همینجوری هر روز بیشتر از دیروز ویران تر شدم جوری که الان زندگیم به یه مو بنده :)

بارها بهم ثابت شد که خدا حواسش بهم هست وقتایی که شدید کم میاوردم کمکم میکرد

ولی من که این همه دارم دعامیخونم این همه دارم نذرمیکنم

وقتی که خدامیدونه سالهاست افسردگی حاد دارم

وقتی که میدونه اگه دیگه خودکشی نمیکنم بخاطره اینه ک میترسم اون دنیا نزاره بهش پناه ببرم

پس چرا حاجتمونمیده؟:)چرا نمیزاره حالم خوب شه؟

اصلا چرا باید من هرروز ب هزاران نوع امتحان شم؟

چرا نباید ی روز بخندم حالم خوب باشه؟

چرا خیلیا باید زیباترین موفق ترین پولدار ترین شاد ترین خوشبخت ترین باشن

بعد ماها اینقدر بدبخت غم زده باشیم؟:)

چی میشدماهم مثل بقیه مشکلاتمون کم بود

چی میشد یه بار خداجوری برامون معجزه میکرد که هرکیومیدیدیم با ذوق درمورد معجزه ای کع خدابرامون کرده حرف بزنیم

2809