2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من براثر چاقی زیاد چند سال پیش ترک های پوستی زدم رو شونه هام رو سینه هام الان سفید شدن آیا راه ...

قشنگم اینا اولن که باید دیگه چاق نشی خب یعنی رژیمتو رعایت کن و ورزش کن که بیشتر نشه اما چارش  لیزره  یا استفاده از یک سری کرم ها 

اول از همه ی ورزش مثل بدنسازی انتخاب میکنی که اون خودش قضیش جداگانس دوست داشتی میگم بهت وعده های ...

من برای افزایش وزن رفتم باشگاه یعنی برای عضله سازی و حجم 

تو دوماه ۳ کیلو اضافه کردم امااا ۱۳ سانت همزمان دور شکمم آب شد 

چطوری میشه که هم وزن اضافه کنم هم دور شکمم همزمان آب بشه؟

و این اون ۳ کیلو ک اضافه کردم چربیه یا عضله؟

چون میگن عضله گرم به گرم ساخته میشه و خیلی زمانبره

برای شکم پهلو میخام رژیم بگیرم ایا حلقه ورزشی بخرم تاثیر داره؟

تاثیر داره ولی نه انچنان که بخواد خیلی سریع لاغر شی  شکم و پهلو  فقط با رژیم غذایی که درست میشه و ۳۰ درصدش  میشه ورزش که عضله سازی میکنه 

ترک بدن از بین میبره چون چاق و لاغر شدم ترک برداشته با فرص اسلیم لست لاغر میشه ادم؟باشگاه نمیرم

نظر من اینه خودتونو و بدنتونو به قرص عادت ندید به جاش حتی اکر باشگاهم نمیتونید برید تو خونه برنامه انلاین بگیربد شروع کنید با وزن بدنتون تمرین کردن اینجوری بدنتون هم سلامتیش حفظ میشه هم کیف میکنید از دیدن بدنتون 

لازم نکردهالان دیدم اصلا تازه عضو شدیاعتماد نداریم اینجا به تازه وارد ها‌از کجا معلوم خانم باشی اصلا

چون تازه عضو شدم یعنی ادم بدی ام قضاوت ادما کار درستی نیست  بنده ام مرض ندارم  بخوام سو استفاده کنم  اگر انقدر  شکاکید ایدی دادم اینستاهم خواستی میدم برو ببین دخترم یا نه 🙃

من برای افزایش وزن رفتم باشگاه یعنی برای عضله سازی و حجم تو دوماه ۳ کیلو اضافه کردم امااا ۱۳ سانت هم ...

ببین  اون که قطعا اره عضله سازی  واقعا کار اسونی نیس ولی نشدنی هم نیست  وگفتم چارش  اینه که  مصرفت بیشتر پروتیئن باشه تا عضله سازیت بیشتر باشه  چربی شکم همش از قند و کربوهیدراته

2810