2777
2789
پیک می چیه بیشتر توضیح میدی؟قبلا شنیدما ولی مثلا با مثال میشه بگی

اونایی که هر کاری میکنن تا جنس مخالف و سمت خودشون بکشن حیا و شخصیت رو کلا گذاشتن کنار😑

من به خودم ایمان دارم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پره تو دانشگاه وای محیطش خیلی بده پسراش هروز با یه اکیپن شهرم کوچیک ادم میترسه باهاشون حرف بزنه پخش ...

از اکیپ‌های دانشگاه حالم بهم میخوره🤢

انگار تو زندگیشون دختر و پسر ندیدن

من به خودم ایمان دارم...

اونایی که هر کاری میکنن تا جنس مخالف و سمت خودشون بکشن حیا و شخصیت رو کلا گذاشتن کنار😑

اره واقعا منم بدم میاد از اینجور ادما

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

وای خیلی خنده دارن والا بخدا😂😂😂

دقیقا😂

وای به اینکه استاد هم خودش مشکل داشته باشه دیگه ببین چی میشه

همیشه این ترس‌منه از دانشگاه رفتن

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

از اکیپ‌های دانشگاه حالم بهم میخوره🤢انگار تو زندگیشون دختر و پسر ندیدن

وای بخداا خدانکنه بری توشون اینقد پشتت حرف درمیارن وای الان که فک میکنم چقد دانشگاه ترسناکه چقد باید مراقب باشی خیلی دانشگاه مزخرفهه

دقیقا😂وای به اینکه استاد هم خودش مشکل داشته باشه دیگه ببین چی میشههمیشه این ترس‌منه از دانشگاه رفتن

دیگه در هم میپچه عزیزم نمیخام دلسردت کنم نظر خودمه شاید تو دلایلت برای دانشگاه بامن متفاوت باشه ببین من هروز که میرم دانشگاه به غلط کردن میوفتم خیلی مزخرفهه بببین چرته قدرمدرسه رو بدون خیلی ازاد تری دانشگاه ادمای تخمی همه توقیافه همه منتظرن پشت ادم حرف دربیارن نه شوخی نه خنده ایی هیجس

وای بخداا خدانکنه بری توشون اینقد پشتت حرف درمیارن وای الان که فک میکنم چقد دانشگاه ترسناکه چقد باید ...

کلا همشون دورو تشریف دارن😏آره واقعا خیلی جای مزخرفیه خدا خدا میکنم این ۴ سال تموم شده یه نفس راحت بکشم

من به خودم ایمان دارم...

کلا همشون دورو تشریف دارن😏آره واقعا خیلی جای مزخرفیه خدا خدا میکنم این ۴ سال تموم شده یه نفس راحت ب ...

وای منم به خیرو خوشی تموم شه فقط اولش اینقد حاشیه هس تدا رحم کنه

دیگه در هم میپچه عزیزم نمیخام دلسردت کنم نظر خودمه شاید تو دلایلت برای دانشگاه بامن متفاوت باشه ببین ...

من ترم اولی ام با حرفی که زدی موافقم که هیچ جا مدرسه نمیشه

من واقعا دلم برای سال کنکورم تنگ شده با اینکه خیلییی سر کنکور عذاب کشیدما خیلی ولی دلم برای محیط و جو مدرسمون تنگ شده واقعا

و اینکه از دوستامم دور افتادم دانشگاه هم از فرهنگ های مختلف هستن هنوز نتونستم با کسی صمیمی شم درحالی که بقیه بعضیاشون سریع با هم گروه شدن

کلا همشون دورو تشریف دارن😏آره واقعا خیلی جای مزخرفیه خدا خدا میکنم این ۴ سال تموم شده یه نفس راحت ب ...

فقط به خیرو خوشی تموم شه اولش اینقد حاشیع هس خدا رحم کنه

وای منم به خیرو خوشی تموم شه فقط اولش اینقد حاشیه هس تدا رحم کنه

من اولا با همه گرم می‌گرفتم بعد دیدم نه بابا اینا هزار تا رو دارن الان دیگه مستقیم میرم کلاس بعد برمیگردم خونمون

من به خودم ایمان دارم...

من ترم اولی ام با حرفی که زدی موافقم که هیچ جا مدرسه نمیشهمن واقعا دلم برای سال کنکورم تنگ شده با ای ...

اره واقعا هیجا مدرسه نمیشه ایشالله خدا ختم بخیر کنه با این وضعیت دانشگاه پشت ادم چقد حرف درمیارن پسرا هروز با یه اکیپ میگردن بهشون محل ندی چقد مشت گوه بخورن ایشالله موفق باشی عزیزم درکت میکنم کاش پام به دانشگاه باز نمیشد

من اولا با همه گرم می‌گرفتم بعد دیدم نه بابا اینا هزار تا رو دارن الان دیگه مستقیم میرم کلاس بعد برم ...

افرین بهترین کارو کردی خیلی عوضین بخدا انگار اول ابتداییه اینقد بچه ان

2810