2777
2789
عنوان

بدترین جنبه ی سایت

200 بازدید | 29 پست

زیاد دیدیم که یه کاربر درمورد یه کاربر دیگه تاپیک میزنه وناله ونفرین وآه وفغان که ناراحتم کردی وفلان وبیسار وذلیل شی الهی،و قسمت بد ماجرا چیه؟اینه که کاربرای دیگه بدون اینکه بدونن موضوع چی بوده وکی مقصره شروع میکنن فرد غایبو مورد عنایت قرار دادن،ده صفحه اون بیچاره ی غایب فحش میخوره وتاااازه بعد از ده صفحه میاد میگه بابااااا برید فلان تاپیکو بخونید ببینید داستان چیه بعد فحش بدید

پ.ن:یکم از شمه ی کاراگاهیتون کار بکشید

آهان الان یعنی من اون شخص رو قضاوت کردم؟باشه من بی‌شعورم اصلاً اون فرشته‌ست

وای چرا به خودت گرفتی😂یه ربع پیش با یه افغانی دعوام شد و البته همه از خجالتش درومدن چون خیلی به ایرانیا توهین کرد،بعد تاپیک زد که آدمای این سایت بدن،و کاربرای ساده دل ماهم از همه جا بیخبر داشتن بهش دلداری میدادن که نه همه بدنیستن چیشده که اینطوری فک میکنی😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای چرا به خودت گرفتی😂یه ربع پیش با یه افغانی دعوام شد و البته همه از خجالتش درومدن چون خیلی به ایر ...

آهان… عذر می‌خوام من شخصی برداشت کردم =)

آره خب حق با شماست چه آدم گستاخ و بی‌ ادبی بوده طرف…

京香水月

انگار تعلیق شد همون دیشب زبونش خیلی درازه

خیلی حرف مفت میزد میگف شوهرم افغانیه ولی خداروشکر خودم ایرانیم😂😂 بدش میومد بهش میگفتین افغانی اگه بدت میاد پس چرا با افغانی جماعت ازدواج کردی😂😆  وبه ایرانیا فوش میداد معلوم بود خودش کَل افغانه بو گندوعه😐😂

انگار تعلیق شد همون دیشب زبونش خیلی درازهخیلی حرف مفت میزد میگف شوهرم افغانیه ولی خداروشکر خودم ایرا ...

آرههههه وقتی بهش میگفتی افغانی انگار بهش فحش ناموسی دادی😂بعد تو هر کامنتش کلی فحش میداد به ایرانیا نکبت،کاش تعلیق نمیشد الان با یه کاربری دیگه تشریفشو میاره دوباره

آرههههه وقتی بهش میگفتی افغانی انگار بهش فحش ناموسی دادی😂بعد تو هر کامنتش کلی فحش میداد به ایرانیا ...

اره خیلی میسوخت

تابلو بود به قول تو افگونی🖑😂

بزار بباد انقدر متحدیم که از پسش بربیایم

همینکه شماها ریخته بودین سرش و پارش کردین براش کافی بود

اره خیلی میسوختتابلو بود به قول تو افگونی🖑😂بزار بباد انقدر متحدیم که از پسش بربیایمهمینکه شماها ری ...

آره واقعا تواین یه زمینه خیلی متحدیم😁😁😁فشاری شده بود که بعدش تاپیک دردو دل زد که همه ی آدمای این سایت بدن ناناعتم کردن😔😂

آره واقعا تواین یه زمینه خیلی متحدیم😁😁😁فشاری شده بود که بعدش تاپیک دردو دل زد که همه ی آدمای این ...

اره خوندم تاپیکشو 

میاد میگه ۹۰درصد ادمای سایت بدن فکر کرده ازش دفاع میکنن ولی خیلی قشنگ پاره پورش کردین دمتون گرم خوشم اومد ایولا🖑😂😂😂 افگانی گاااااااانی😁😅

2810