2777
2789
عنوان

همسرم اول باهام موافقت می‌کرد برا اسم دخترمون

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 55 پست
ببین صرفا حتما بچه ننه نیستناااخیلیاشون اصلا اصلا بچه ننه نیستنولی فقط کافیه یکی از فامیل خودش یچیزی ...

خب دیگه دهن بین هستن اونم نه دهن بین زن و بچه دهن بین خواهر و مادر ، ذاتشون بچه ننه است حتی اگر سر نزنن به ننه و خواهرشون 

از همشون متنفرم انقدر از این چیزا دیدم از ازدواج زده شدم 

قرن ۲۱ زن ها دنیا رو مدیریت میکنن بعد ما خانم های ایرانی باید از دست خانواده شوهر حرص بزنیم 

امروز همان فردایی است که دیروز منتظرش بودی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه ماه بارداری و شب بیداری اذیت تحمل کن یهو مادر شوهر بپره وسط.اسم انتخابی خودت قشنگع

اره بازم سعی میکنم همین اسم انتخابی خودم بشه والا از همون اول دوتامون اینو صدا میزدیم امروز پاشو ی کفش کرده ن پشیمونم خوب نیست 

ای وایی آدم چقدر حرص میگیره

حالا اسم مارو خودش گذاشت هممون رو اون موقع چیزی نگفتیم دیگه عادت کرد

وگرنه دقیقا اون سال مامانم زنعموم عمم همشون باردار بودن

فقط تو زندگی ما همیشه دخالت کرد

اینبار بهش گوش ندادیم خداروشکر

💍♥️

ما سر تتغاریمون بعد انتخاب قطعی اسمیهو پدربزرگم زنگ زد با دستور زیاد دستورییییی گفت اسمشو گذاشتم مه ...

کار خوبی کردین.ی رسم مسخره ای ک هنوز جریان دارع احترام ب بزرگترها است.توهم میزنن بقیه برده شون هستن دیگ ول ماجرا نیستن.درسته احترام واجبه ن برای هر کس و هر خواسته ای

اره بازم سعی میکنم همین اسم انتخابی خودم بشه والا از همون اول دوتامون اینو صدا میزدیم امروز پاشو ی ک ...

فعلا باهاش بحث نکن هر چی گفت محل نده افتاده رو دنده لج عین بچه ها

خب دیگه دهن بین هستن اونم نه دهن بین زن و بچه دهن بین خواهر و مادر ، ذاتشون بچه ننه است حتی اگر سر ن ...

اولین بار بهم گفت مامانم از مدل موهات خوشش نیومد😐😂

منم گفتم مگه مامانت باید خوشش بیاد؟😎😂

گفتم فقط خودم و نهایت شوهرم 

کاری به حرف بقیه ندارم

دیگه هیچی‌نگفت

💍♥️

تلفظش سخته مدام بایددرموردش توضیح بدی همش بگی الا نه الا..

آلارز هم داریم اِلارز هم داریم من اِلا رو بیشتر پسند کردم بعدشم عادت بشه ی مدت ت زبون بچرخه خیلی خوب میشه حالا همسرم راضی کنم خوب میشه 

اولین بار بهم گفت مامانم از مدل موهات خوشش نیومد😐😂منم گفتم مگه مامانت باید خوشش بیاد؟😎😂گفتم فقط ...

دمت گرم هیچی نگی سوار گردن آدم میشن 

مامانم چه غلطا 😑😐😒

امروز همان فردایی است که دیروز منتظرش بودی