2777
2789
عنوان

همسرم اول باهام موافقت می‌کرد برا اسم دخترمون

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تو دهن بچرخه عادت بشه خیلی هم اسم قشنگ و شیکیه خالا هرکسی ی نظری داره ۹روز دیگ زایمانمه تا الا ...

یه خورده غر بزن بهش 

بگو من زن حامله رو حرص میدی به جای اینکه بیشتر مراقبم باشی ، اسم بچه حق مادره حتی اگر بخواد بذاره غضنفر چون ۹ ماه حاملگی و زایمان و دوسال شیر دادن و بدبختی مال مادره همین که فامیلی رو از باباش به ارث میبره کافیه 

امروز همان فردایی است که دیروز منتظرش بودی
از دلایل ازدواج نکردم زیاد بودن بچه ننه در جامعه است

ببین صرفا حتما بچه ننه نیستنااا

خیلیاشون اصلا اصلا بچه ننه نیستن

ولی فقط کافیه یکی از فامیل خودش یچیزی بگه اون قبوله

پدر من اصلا سال تا سال به خانوادش سر نمیزنه ابدا بهشون اهمیت نمیده ولی خب یساعت بره عمم بگه فلان‌چیز خوبه

دیگه‌میگه قطعا خوبه😐ولی کافی بود ما بگیم قبول نمیکرد

💍♥️

عزیزم تو دهن بچرخه عادت بشه خیلی هم اسم قشنگ و شیکیه خالا هرکسی ی نظری داره ۹روز دیگ زایمانمه تا الا ...

شناسنامه هاتون و بردار قبل زایمان قایم کن که هرموقع خواست بره ثبت احوال خودتم باهاش بری . 

نه ماه بارداری و شب بیداری اذیت تحمل کن یهو مادر شوهر بپره وسط.اسم انتخابی خودت قشنگع

ما سر تتغاریمون بعد انتخاب قطعی اسم

یهو پدربزرگم  زنگ زد با دستور زیاد دستورییییی گفت اسمشو گذاشتم مهسا و قطع کرد😐😐😐😐😐نمیدونم‌چطور به خودشون اجازه میدن اخه

اخرشم همونی مامانم گفت خودش همونو گذاشتیم

💍♥️

2810