سلام بچه ها من چند سال پیش تو اینستا یه پسری اومد دایرکتم یکم صحبت کردیم بچگی کردم خواستم سرگرم بشم شمارمو بهش دادم بعد یکی دوماهی کات کردیم ولی اون هر چند وقت یکبار پیام میداد منم زود بلاک میکردم تا اینکه تابستون امسال پیام داد منم باز به خاطر سرگرمی یه مدت باهاش حرف زدم اگه هستید بقیشو بگم
اسی الکی به خودت استرس نده الان هکر انقد زیاده که به هرکسی بگی گوشیمو هک کردن باور میکنن. اولا به کسی نمیگه دوما اگه گفت به کسی ، بهشون بگو هک کردن تلگراممو عکس و مخاطبامو از اونجا برداشته... دوماً تو جواب تهدیدش بگو تو میدونی جرم تهدید و اخاذی چیه؟؟؟ بگو منم نمیدونستم داییم وکیله ازش پرسیدم و فلان....اینجوری بگو میرینه تو خودشو تو دهن هفت پشتش😡 درضمن بگو من اسکرین همه پیامای تهدیدتو دارم اگه یه بار دیگه پیام بدی منو تهدید به ادامه دوستیمون بکنی و یا ازم عکس بخوای همشو میدم به داییم تا از راه قانون پیگیری کنه...بگو من نمیخواستم اینجوری بشه ولی خودت خواستی، در ضمن بگو حتی همین الانشم میتونم به جرم اینکه اطلاعات گوشی منو هک کردی ازت شکایت کنم ولی نمیخوام تو دردسر بیفتی... قشنگ بترسونش... ساده و ترسو نباش اسی
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
میتونم بدون اینستا باشم چون کنکوری ام اصلا زیاد نمیرم اینستا میتونم یه شیش ماهی حذفش کنم کلا اکانتم رو پاک کنم هر کسی از فامیلا هم ببینن پیجم نیست میگن به خاطر درسش لابد پاک کرده من فقط میخوام شر این مزاحم کم بشه اگه دیگه نتونه باهام حرف بزنه که نمیتونه تهدید کنه نه؟
اخه تو نمیدونی خیلی کنههههه س الان بلاک کرده میاد باز میخوام از شرش خلاص بشم کاملا
برو به خالت بگو . عه خاله جان پیجت بازع برو ببند هرکس و ناکسی ب حریمت وارد میشه خوب نیست و پیج ماهارو هم میبینن . اون کثافت دیگه نمیتونه با پیج بسته گوهی بخوره
من کنکوری ام واقعا اذیت میشم همچین درگیری فکری ای داشته باشم خب یه کم ترس میاد تو وجودم دیگه میخوام کلا نیست و نابود شم ولم کنه خط جدیدم رو که نداره فقط اکانت اینستا هست