2777
2789
اضطراب چی عزیزم چون منم این رفتارها از پسرم دیذم

یقه لباسشو دائم میخوره و یا هر وقت امتحانی چیزی داره با اینکه درسش خیلی خوبه وجزوه شاگرد خوبای مدرسه ست استرس میگیره و میگه مثلا دلم درد میکنه من مدرسه نرم امروز یا کل ورقه امتحانو خوب مینویسه ولی بازم میگه نه مطمئنم ۴ تا غلط دارم بعد میاره میبینم کامل نوشته یا گاهی شلوارش لک میشه و گاهی هم پرخاشگر با یکی صحبت کردم تو مدرسه شون رشته ش مرتبط بود میگفت اضطراب داره

دقیقا ،بنظرت چکار کنم براش؟ببین اعتماد بنفسش کم نیست ولی تو جمع دوستاش چرا بنظرم خودشو خیلی پایین می ...

من خودمم قبلاً همینطور بودم ..با اینکه هم درسم هم خانوادگی بالاتر بودیم اما منم این حس داشتم ..یک دلیل خیلی مهم این بود که مادرم به من توجه اصلا نمی‌کرد ..یا دوس داشتم خودمو نشون بدم .. متاسفانه کار اشتباه هم زیاد انجام دادم .من دنبال توجه بودم ..شاید پسرت هم این مشکل داره ..ولی حالا که تذکر دادی بهش مطمئن هستم خودش فهمیده دیگه..مادر من اصلا واسش هیچی مهم نبود ..این منو اذیت میکرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من در حد ذهنیت خودم میگم 

تو دور و برم دقت کردم اونایی که خیلی احساسات و .... اهمیت داده میشه توسط والدین،  تا جای ممکن اصلا بهشون بی احترامی نمیشه ، وقت براشون گذاشته میشه ، 

و خیلی چیزا مثلا یکم فرهنگ دینی دارن ... 

احتمالا اطراف خودتونم هست بنگرید والدینشون چه رفتار متفاوت و خاصی دارن

آدمای خوبی شدن در نهایت ، بلاخره لغزش هایی همیشه هست اما بچه های خوبی میشن 

ممنون از راهنماییتون عزیرم،ولی مثلا چکار کنم من کمبود اعتماد بنفس فقط زمانی ک با دوستانش هست میبینم

باید روی شخصیتش کار‌کنید.

اگر شب ها قصه میگید براش

میتونید در قالب قصه براش توضبح بدید

در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.