2777
2789

پسرم خیلی ب افراد ناتوان دویت داره کمک کنه ولی امروز یکی از دوستانش داشت کلا افرادی ک ناشنوا یا لال وبا مشکل حرکتی دارن مسخره میکرد،منم بدون اینکه پسرم متوجه بشه میخواستم ببینم پسرم چکار میکنه دیدم داره پا ب پای دوستش مسخره میکنه😭ومیخندن حتی بعد ک پیش دوستش نبود ومن بهش گفتم واقعا از رفتارش ناراحت بود ‌عذاب وجدان داشت فقققط خواسته بود کم نیاره واین چیزها بهش احساس بزرگ بودن میده منظورم همرنگ جماعت بودن،دارم فک میکنم این فقط بک موضوع در سن ده سالگی وبا توجه ب اینکه خیلیییی الگو پذیره من نگران بزرگسالی ،نوجوانیش هستم اینکه هررکاری دوستاش کردن انجام بده(البته بارها تو موضوعات مختلف دیدم ن فقط این موردک هر کاری بقیه کردن انجام میده)بنظرتون مشکل از کجاست کمبود عزت نفس ویا؟؟؟؟راه کاری دارید؟

تا حالا باهاش صحبت کردی؟ که بگی درست نیست بقیه هر کاری میکنن آدم انجام بده، شاید بقیه خودشونو بخوان بندازن تو چاه آیا تو هم باهاشون خودتو میندازی؟ یا هر کار اشتباه دیگه ای

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام

بچتون الان تو سنی هست که علاقه به عضویت در گروه داره

البته تقلید کورکورانه از دیگران هم تا حدود زیادی مربوط به شخصبت ضعیف کودک هست

که باید روزی اعتماد به نفسش کار کنید.

در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.

منم یه پسر ده ساله دارم واقعا سخته تربیت بچه گاهی چنان پر انرژی که نمیشه کنترل کرد گاهی هم چنان تو خودشو و پرخاشگر که نمیه حرف زد بهش جدیدا پسر من اضطراب داره نمیدونم چیکارش کنم باباشم که هیچی اصلا قبول نداره 

آفرین که اینقدر توجه می‌کنی .من هنوز بچم ۱٫۵ ساله هست ..اما دارم راجع بهش کتاب میخونم .فکر میکنم همون کمبود اعتماد بنفس. که دوست داریم خودمون رو به بقیه نزدیک کنیم یا شبیه شون رفتار کنیم با اینکه می‌دونیم غلط.

سخت نگیر.باتعریفایی ک کردی معلومه همچین بچه ای نیس.بزرگاشم اشتباه میکنن چه برسه ب بچه.ازاین ب بعدهم انتظار خطاازش داشته باش چون تاخطانکنه درستو یادنمیگیره واین مخصوصه همه ی ماآدماست.سعی کن بااون دوستشم رابطشو محدود کنه ولی خیلی نامحسوس 

دقیقا مثه پسر من

خیلی دل صاف و بدون ازاره

ولی گاهی میبینم جمع توش تاثیر میزاره

و انگار دوست داره مثه اونا ادامه بده

ولی چیزی که توی وجود واقعیش هست اینایی نیست که داره تو جمع میگه

و منم خیلی ناراحت میشم و حرص میخورم

ولی میگم چون تو یه سن حساسه شاید میخاد بگه منم بزرگ شدم و احضار نظر میدم

من تخصصی در این زمینه ندارم، اما تا اونجا که فکرم میرسه:

نظر متفاوت بچه بالاخص در سنین پایین باید مورد احترام و توجه قرار بگیره حتی اگر نظرش عملی نشه به خاطر تفاوتش طرد نشه که نترسه مخالفت کنه 

باید مطمئن باشه در هر صورت امنیتش (از نظر روانی) حفظ میشه

روی این مورد کار کنید

واقعا منم تازگی این جمله ی قدیمی ترها که میگن «بچه هرچی بزرگتر بشه مشکلاتشم با خودش بزرگ میشه» با پوست و استخون دارم درک میکنم

تا کوچیک بود فقط دغدغه امون غذا خوردن و دستشویی کردن  و ….بود

خدایا شکرت... برای دستان کوچکی که خبر از بزرگی تو دارد ...🤱🏻
آفرین که اینقدر توجه می‌کنی .من هنوز بچم ۱٫۵ ساله هست ..اما دارم راجع بهش کتاب میخونم .فکر میکنم همو ...

دقیقا ،بنظرت چکار کنم براش؟ببین اعتماد بنفسش کم نیست ولی تو جمع دوستاش چرا بنظرم خودشو خیلی پایین میبینه

سلامبچتون الان تو سنی هست که علاقه به عضویت در گروه دارهالبته تقلید کورکورانه از دیگران هم تا حدود ز ...

ممنون از راهنماییتون عزیرم،ولی مثلا چکار کنم من کمبود اعتماد بنفس فقط زمانی ک با دوستانش هست میبینم

2810