2777
2789

خونه پدرشوهرم شهرستانه باغدارن وزمین وکشاورزی ودامداری 

خلاصه سرشون خیلی شلوغه  ۲سالی بود ک پدرشوهرم خونمون نیومده بود 

منم تازه بچم ۳ماهشه 

توشهرستان مردم عادت دارن زود بیدارشن 

منم شبا بخاطر بچه همش مجبور بودم بیدار باشم شیربدم وجاشو عوض کنم و...

خلاصه کله سحر دم نماز پدرشوهرم بیدار میشد وتا ۶معتل میموند داروهاسو میخورد بعد معدش ضعف میکرد منو بیدار میکرد ۶صبحححح  منم شبش نهایتا ۲ یا ۳ ساعت شاید خوابیده باشم 

روزش منگ منگ بودم  و پادرد گرفته بودم 

چشمتون روز بد نبینه  

۲۰ روز خونمون اومده بود برای درمان اومده بو شهر 

خلاصه خونه من عین جبهه هرطرف مای بی بی افتاده ظرفا نشسته انگار بیس نفر تو خونم مهمون داشتم هرشب 

۲سری ظرف ها روشست مرد ۶۰ساله خونه رو هم جمع میکرد 

ی سری   عصبانی شد ب شوهرم گفت  چ خبرته پاشو جمع کن لباساتو  وخودش پاشد لباسای پسرشو جمع کرد 

لباسای من شوت 

لباسای بچه اونور افتاده 

خلاصه اون رفت خونشون 

ومن بعد از رفتنش انرژی گرفتم ب مولا خیلی دوسش داشتم  پیرمرد باحالی بود

اما اون بود نمیدونم چرا بشدت خسته بودم خونمو شاید ۱هفته حای جارو نمیکشیدم 

پری شب زنگ زد بهم یهویی بهم گفت ی عکس از خونت بده 

منم قرمز شدم  

آخه خونه جبهه بود 

الان چ کارکنم 

بنظرم همش کاملا بهانه بود اگر مبخواستی میتونستی خیلی بهتر مهمونداری کنی 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید درک کنن‌ شما بچه کوچک داری و انرژیتو میگیره 

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

پدرشوهرم بهم گفت توهمه کارهات خوبه بجز اینکه تبلی 

حالا از اون بدتر 

برای خواهر کوچیکم خواستگار بودن 

شوهرم خیلی راضیه 

اما پدرشوهرم رفتار آبچیمو دید 

ب شوهرم گفته همه چیزشون خوبه ولی تنبلن 🤣🤣  ن 

منم بچه کوچیک دارم خونمون انگار زلزله اومده، فقط خدارو شکر میکنم کسی خونمون نمیاد

فقط 40 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍

من یه بچه چهار ماهه دارم اما یه بند انگشت خاک نیست تو خونه ام امکان نداره ظرف نشسته تو سینک باشه لباسای بچم انقدر مرتب تو کمد چیده شده کیف میکنه آدم همه جا برق میزنه دلیلش داشتن یه شوهر بشدت تمیز و کاری هست خیلی کار خونه انجام میده تا وقتی شوهر کمک نده وضع خونه آشفته ست آدم تنها نمیتونه خونه رو دسته گل نگهداره باید هکاری باشع 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
2810