2777
2789

میشه نفری یه صلوات مهمونم کنید؟ منم براتون می‌فرستم

اصلا خوب نیستم خیلی برنامه هام داره قاطی میشه حس میکنم کنترل زندگی داره از دستم در می‌ره... خدا خیرتون بده❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از صمیم قلب برای شما دعا می‌کنم که مشکل‌تان هرچه زودتر به بهترین شکل ممکن حل شود. 🌸

خدای مهربان، تو از دل همه ما آگاهی و بهتر از هرکسی می‌دانی چه چیزی به صلاح بندگانت است. از تو می‌خواهیم که گره از کار این عزیز باز کنی و به او آرامش و خوشبختی عطا فرمایی.

الهی به امید تو و به برکت صلوات بر محمد و آل محمد:

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌟

یقین دارم خداوند به مهربانی‌اش همراه شماست و بهترین‌ها در انتظار شماست.

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

2805
ممنونم واقعا انشالله خدا نگاه به قلب مهربون شما کنه❤️

از دعای قشنگ و حرف‌های پر از مهرت خیلی ممنونم

من هم برای تو صلوات فرستادم و از خدا خواستم که آرامش و برکت رو توی زندگی‌ات جاری کنه.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ان‌شاءالله که بهترین اتفاق‌ها برایت رقم بخورد 🌸

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

2809