2777
2789
عنوان

پلوپز دارا بیاین عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 37 پست
من میگل دارم خیلی خوبه باهاش کیک اینام میشه پخت

سرخ کن بدون روغن و توستر خریدم 

۲ سرویس قابلمه

دیگ گفتم این یکی برقی نباشه 

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سرخ کن بدون روغن و توستر خریدم ۲ سرویس قابلمهدیگ گفتم این یکی برقی نباشه

اگه سرخ کن و توتستر داری دیگه نخر همونا برات بسه 

این البته ماست بندی و ....هم داره ولی خب کی الان ماست میزنه 

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بنظرم دنبال ویدیو طرز کارش توی نت بگرد،اگر نهایتاً نشد،ببین نمایندگی داره،نشونش بده،یا زنگ بزن بپرس

روم نمیشه به فروشنده زنگ بزنم 

توی گوگل هرچی سرچ کردم یچیز دیگه میاورد

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
اگه سرخ کن و توتستر داری دیگه نخر همونا برات بسه این البته ماست بندی و ....هم داره ولی خب کی الان ما ...

جدی ماست هم داره؟

نمیدونستم اینو...

ولی آره 

گوشت قرمز رو چقدر زمان میبره بپزه...؟؟

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

روم نمیشه به فروشنده زنگ بزنم توی گوگل هرچی سرچ کردم یچیز دیگه میاورد

چرا؟خیلی نرماله که سوال پیش بیاد،منم در مورد چرخ خیاطی سوال داشتم،برش داشتم بردم نمایندگی،اشکال از اتصال به برق بود،طرز کارشم بهم یاد داد

اگه سرخ کن و توتستر داری دیگه نخر همونا برات بسه این البته ماست بندی و ....هم داره ولی خب کی الان ما ...

هم توستر نوبل هم نیوهوم دارم 

اینو واسه برنج برداشتم

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
میشه عکسشو بذاری و بگی چجوری راه میندازیش

از اینه مال من ، منو رو می نم رو rice انتخاب میکنم بعد استارت نگه میدارم خودش انجام میده اخرشم بوق میزنه و میره تو حالت گرم نگه دارنده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

جدی ماست هم داره؟نمیدونستم اینو...ولی آره گوشت قرمز رو چقدر زمان میبره بپزه...؟؟

گوشت قرمز فک کنم ۲۰تا۳۰ دیقه 

ماست برنج سوپ ماهی گوشت بخارپز همه چی داره

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
از اینه مال من ، منو رو می نم رو rice انتخاب میکنم بعد استارت نگه میدارم خودش انجام میده اخرشم بوق م ...

چه خوب 

منم باید کاراییش یاد بگیرم 

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
جدی ماست هم داره؟نمیدونستم اینو...ولی آره گوشت قرمز رو چقدر زمان میبره بپزه...؟؟

اره ماست و یخ زادیی و خورشت و این چیزا ...من خورشت باهاش نپختم تاحالا ولی تایم داره میتونی تایمر بذاری که بپزه حالا ارامپزش کنی دیرتر ابشو خشک میکنه یا میپزه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه خوب منم باید کاراییش یاد بگیرم

اره توام ببر از فروشنده یاد بگیر شاید اصلا المنتش خرابه 

چک کردی ببینی المنتش داغ میشه یا نه ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40