2777
2789
عنوان

بارداری

78 بازدید | 13 پست

خانوما کسی سابقه خونریزی شدید داشته در حد یساعت خونریزی شدید داشتم جوری ک فک میکردم دارم سقط میکنم زیادشسته بودم نمیدونم برا اونه یانه چون قبل اقدامم یکم عفونت دهانه رحمم داشتم دارو هامو کامل نخوردم سری سونو گرفتن گفتن بارداری پوچه سونو واژینال گرفتن جنین بود ۶هفته و ۶روز قلب تشکیل نشده بود هماتوم داشتم هنوز ۲۰ سیسی خون دورش هست سونو واژینال گرفتن ازم خونریزی خیلی خیلی کم شد دوباره سونو داده برا ۷روز دیگ کسی داشته همچین شریطی؟😔😔

پوچ ینی جنینی وجود نداره،واس شما جنین بود ولی قلب نداشت؟این که طبیعیه😐قلب۸هفتگی 

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم هماتوم دارم جان،خونریزی شدید کردم شیاف و امپول استفاده کردم،برای قلب هم حداقل ۷هفته باید کامل باشه

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام
منم هماتوم دارم جان،خونریزی شدید کردم شیاف و امپول استفاده کردم،برای قلب هم حداقل ۷هفته باید کامل با ...

گفتش تا قلب تشکیل نشه شیاف اینا نمیدم باید صب کنم هفته دیگ باز باید خداکنه قلبش تشکیل بشه

واژینال گرف پوچ نبود جنین بود فقط قلب نداشت هنوز

ببین دیگ شش هفته و خرده ای باید قلبش میزد..امااا ی وقتاییی استثنا هم داریم و دیده شده ک هفته ۸ به بعدضربان قلب دیده شده تو فعلا هیچ کاری ازت برنمیاد جز داشتن ارانش و استراحت کانل و سپردن همه چی بخدا....

گفتش تا قلب تشکیل نشه شیاف اینا نمیدم باید صب کنم هفته دیگ باز باید خداکنه قلبش تشکیل بشه

قلب بچه ت تشکیل میشه گل،استراحت کن ،کار سنگین نکن،زیاد حمام نرو،آب و شیره انگور قاطی کن روزی دوبار بخور،آب انار و گوجه و هویج اصلا نخور

راستی اسی اوضاع ویارت چگونه س؟؟

راستی اسی اوضاع ویارت چگونه س؟؟

ویارم دارم غذا نمیتونم همه چی بخورم زبادم نمیتونم بخورم امروز احساس میکنم یکم سینم دردش کمتر شده حالا فقط فشار بیاد روش درد میکنه یکم خیلی حساس شدم

ویارم دارم غذا نمیتونم همه چی بخورم زبادم نمیتونم بخورم امروز احساس میکنم یکم سینم دردش کمتر شده حال ...

انشالا که به خوشی بگذرونی این دورانو عزیزم،خدا تو دلیو نگه داره برات،😍♥️