2777
2789
عنوان

چی جواب بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 29 پست
بمنم اینو گفت چون قرار اول رفتیم دم خونشون موتور برداره گفتش چطوری اعتماد میکنیمنم گفتم تو فرق داری ...

عزیزدلم چقدر ناراحت کننده

اما ایشون اصلا اذیت نکرد یا چشم بد نداشت 

نمیدونم اما بنظر پسر خوبی میرسید و حسم گفت اعتماد کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پارسال ی غلطی کردم دارم تاوان پس میدم چقدر ترسیدم از این سوالش

کنجکاو شدم

هر تاپیکی ک میزنم اون چیزی هست ک نمیتونم با کسی درمیون بذارم پس میام اینجا که چند تا شخص ناشناس راهنماییم کنن/ هم از بد بودنش میدونم هم خوب بودنش و اینکه اگه خدای نکرده چیزی هست که بقیه بخوان ترغیب شن بمن ربطی نداره ..سمت خوبی ها ترغیب نمیشن حالا من تاپیک بزنم مشکل داره! باعث بداموزی میشه؟؟!! نظری‌ نداری رد شو ممنون

اقااا من دلم واسه دوستپسرم یک ذره شده ولی نمیتونم برم دیدنش هیییی

هر تاپیکی ک میزنم اون چیزی هست ک نمیتونم با کسی درمیون بذارم پس میام اینجا که چند تا شخص ناشناس راهنماییم کنن/ هم از بد بودنش میدونم هم خوب بودنش و اینکه اگه خدای نکرده چیزی هست که بقیه بخوان ترغیب شن بمن ربطی نداره ..سمت خوبی ها ترغیب نمیشن حالا من تاپیک بزنم مشکل داره! باعث بداموزی میشه؟؟!! نظری‌ نداری رد شو ممنون
چرا

موقعیت ندارم

الان یک ساله باهمیمچون امشب یکم در مورد ازدواج صحبت کرد برای همین این سوال رو پرسید که تو به همه همی ...

چی گفت کی میخواد بیاد خواستگاری. زمان  داد یا همینجوری گفت تو دلت قرص بشه 

الحمدلله کَما هُوَأهلُه
چی گفت کی میخواد بیاد خواستگاری. زمان داد یا همینجوری گفت تو دلت قرص بشه

تاریخش رو که نگفت

اما گفت داداشم گفته کم کم باید برات بریم خواستگاری 

منم گفتم وا مگه نمیدونه ما با هم در ارتباطیم(داداشش میدونه ما با همیم) ناراحت شدم گفت شوخی میکنه داداشم بعدم ته صحبتام یکم طاقچه بالا گذاشتم گفتم من که فعلا تصمیمی ندارم واسه ازدواج 

ولی مطمئنم اون تصمیم داره ک این سوال رو پرسید اما اشتباه کردم نباید میرفتم خونش

تاریخش رو که نگفتاما گفت داداشم گفته کم کم باید برات بریم خواستگاری منم گفتم وا مگه نمیدونه ما با هم ...

پس هنوز قصدش جدی نیست یکم رابطه کم کن تا جدی نشد بهش محل نده چرا میگی قصد ازدواج نداری بگو دارم اکه تو هم منو میخوای باید زمان بدی دیگه بیای . وقتت  علکی باهاش هدر نده 

الحمدلله کَما هُوَأهلُه
پس هنوز قصدش جدی نیست یکم رابطه کم کن تا جدی نشد بهش محل نده چرا میگی قصد ازدواج نداری بگو دارم اکه ...

واقعا شرایطش رو ندارم الان

حداقل دوسال دیگه شاید امادگیشو داشته باشم

این بار چندمه درمورد ازدواج صحبت کرده

فقط یکم نگرانه

امروز میگفت یکم اخلاقت اوکی تر بشه همه چی حله😂

2810