2777
2789
عنوان

خریدایی که برا پوستم کردم رسید🖼️🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 9151 بازدید | 268 پست
سلام عزیزم خوب هستین گلم یه سوال داشتم من ب تازگیا صورتم یک لَک خیلی خیلی کم رنگ زده. ..... بنظرتون ...

عزیزم برگه برنده رو داری چون ۸۰ درصد پوست ژنتیک هست بقیه اش رسیدگی ضروری ها یه ژل یا فوم شستشو مخصوص پوستت بگیر شبا بشور بعد ابرسان و مرطوب کننده بزن این خیلی واجبه با ضدافتاب کرم دورچشمم هم بزن همین بقیه اش خیلی لازم نیست مثلا سرم ویتامین سی هم بزنی شفاف میکنه 

برا لک سرم ضدلک بزن یا لایه بردار جفتش رو اوردینری داره فقط اصل بخر

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نیاسینامید اوردینری رو میزنم برای منافذ و آبرسان فقط و فقط کوزارکس

خوبه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

سلام عزیزم

شبت بخیر

من یه راهنمایی ازت میخواستم

یه مدته ریزش موهام خیلی رو مخم رفته

البته موهام بلنده و خب ریزشش طوریه که گوله میکنم تو دستم زیاد میشه و به چشم میاد

مشکل هورمونی ندارم استرس و کم خوابی هم ندارم

جوری حساس شدم که حتی دلم نمیخواد موهامو شونه کنم

میخواستم بپرسم به نظرت چیکار کنم بهتر میشه ؟

تعریف فیتو رو شنیدم ولی نمیدونم معایبش در جه حده

فعلا یه روز در میون زینک پلاس میخورم حدود دو هفته ای میشه ولی تغییری حس نکردم

سلام عزیزمشبت بخیرمن یه راهنمایی ازت میخواستمیه مدته ریزش موهام خیلی رو مخم رفتهالبته موهام بلنده و ...

عزیزم فیتو اصلا هیچ عوارضی نداره با خیال راحت بخور اگر میتونی هزینه کنی آمپول اصل آلمانی بیوتین و بپانتن رو درکنار فیتو بزنی صددرصد جواب میده فقط حتما آلمانی باشه از آنلاین شاپ ها بخر 

واینکه تا حالا شمردی چند عدد در روز میریزه؟ اگر بالای ۱۰۰ هست غیر طبیعیه

عزیزم فیتو اصلا هیچ عوارضی نداره با خیال راحت بخور اگر میتونی هزینه کنی آمپول اصل آلمانی بیوتین و بپ ...

راستش از امپول خیلی میترسم 😫 اصلا نمیتونم بپذیرمش

فیتو رو از کجا تهیه میکنین شما ؟

الان به نظرتون این زینک پلاسی که گرفتم رو همینطوری یه شب درمیون مصرف کنم یا قطعش کنم ؟

روزای معمولی ۶۰ ۷۰ تاست ولی وقتی حمام میرم بیشتر میشه 😭 

راستش از امپول خیلی میترسم 😫 اصلا نمیتونم بپذیرمشفیتو رو از کجا تهیه میکنین شما ؟الان به نظرتون این ...

خب جای نگرانی نداره برا منم دقیقا همین مقدار میریزه میگی موهاتم بلنده به نظرم بیشتر حساس شدی ولی اگر میخوای کمتر بشه مکمل بخور روزی دو عدد فیتو دیگه زینک نخور به جاش یه مولتی ویتامین بخور با همون فیتو 

من از سایت ترگل استور میخریدم اصل هست 

راستی شبی یه عدد قرص آهن بخور مارک سیدرال خارجی عالیه

2810