2777
2789
عنوان

خریدایی که برا پوستم کردم رسید🖼️🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 9146 بازدید | 267 پست
من این ماه اینارو گرفتمالبته همه شون تو تخفیف بودن بلک فرایدی نزدیکهتقریبا یک تومن تخفیف شد😬

مبارکت باشه عزیزم ❤️ کوزارس رو اگر.راضی بودی اطلاع بده 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
مبارکت باشه عزیزم ❤️ کوزارس رو اگر.راضی بودی اطلاع بده

ممنون

اره حتما

فید بکا ازش خیلی مثبته هرچی سرچ کردم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کسی ضد لک اکسیس وای تست نکرده؟ 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
از آبرسان نوتروژینا خیلی راضی نبودم😢

نمیدونم پوستت جنسش چیه من مختلطم

ولی من بین چند مدل آبرسانی ک تست کردم

رویوال و خیلی راضیم

به شدت سبک و خوش قیمته البته کم حجمه

میشه اسمشونو بگی

به ترتیب سرم رنینول اوردینری لاکتیک اسید اوردینری وینامین سی گارنیر ابرسان و مرطوب کننده سیمپل ژل کرم نوتروژینا ژل شستشو نوتروژینا  دور چشم نوتروژینا پودر کلاژن کلاژینو

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
نمیدونم پوستت جنسش چیه من مختلطمولی من بین چند مدل آبرسانی ک تست کردمرویوال و خیلی راضیمبه شدت سبک و ...

گلی یه ضدآفتاب خوب لطفا معرفی کن

پوستم مختلطه

مطمئنم روزی دوست داشتن ♥️ حسین ع ♥️ عاقبت بخیرم میکند💚
گلی یه ضدآفتاب خوب لطفا معرفی کنپوستم مختلطه

برایت مکس فلوئید

رویوال

مای فلوئید

بچه ها من دور چشم کافئن اوردینری دارم ولی دوست دارم چیزی استفاده کنم ک چروک چشمم کمتر کنه و جلوگیری کنه از چروک

چی بزنم؟

واینکه یه ابرسان خوب چه ویژگی باید داشته باشه

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

نمیدونم پوستت جنسش چیه من مختلطمولی من بین چند مدل آبرسانی ک تست کردمرویوال و خیلی راضیمبه شدت سبک و ...

پوست من خشکه خیلیی خشک

نوتروژینا اونجور که میخواستم آبرسانی نکرد

با آبرسان های قیمت پایینتر برابر بود تقریبا

کلا آبرسانی که عمیق باشه و پوستمو زنده کنه

هنوز پیدا نکردم😢 مارکی که گفتی تاحالا نشنیدم

بنظرت واسه پوست دهیدراته هم خوبه؟

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
پنج تاشونو تست کردم و راضی بودمبیشتر از هرچی دور چشم و ویتامین سی و لاکتیک اسیده رو راضیم اتفاقا لاک ...

از پیلینگ اوردینری هم راضی هستی دنبالش بخرم اما یکبار خریدم کار خاصی نکرد اصلا

بچه ها من دور چشم کافئن اوردینری دارم ولی دوست دارم چیزی استفاده کنم ک چروک چشمم کمتر کنه و جلوگیری ...

من کافین داشتم خیلی تغییری نکرد بیشترین تغییر رو با تزریق فیلر زبر چشم داشتم آبرسان هم قیمت مناسب سیمپل خوبه 

من کافین داشتم خیلی تغییری نکرد بیشترین تغییر رو با تزریق فیلر زبر چشم داشتم آبرسان هم قیمت مناسب سی ...

نه حس میکنم سیمپل از بس ارزونه خوب نیست😐

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

پوست من خشکه خیلیی خشکنوتروژینا اونجور که میخواستم آبرسانی نکردبا آبرسان های قیمت پایینتر برابر بود ...

رو آبرسان مرطوب کننده می‌زنی ؟ چون بدون زدن مرطوب کننده بیشتر پوست رو خشک میکنه 

2810