2777
2789
عنوان

اینقدر که همه عمل زیبایی میکنن

114 بازدید | 14 پست

ما معمولیا دیگه زشت بنظر میرسم ما معمولی بودیم اما الان دیگه رسما زشتیم انقد که همه خوشگل شدن منن که اصلا جرعت ندارم دست ببرم تو صورتم خیلی میترسم

من جرات دارم پولشم دارم اجازه ندارم البته تعریف از خود نباشه به گفته دیگران چهره خوبی دارم ولی با یه ذره دستکاری عالی میشذم

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اعتماد به نفس داشته باش

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
2804

من از عملم ناراضیم هر روز خودمو سرزنش میکنم ولی تو آرشیو تلگرام یه سری عکس از قبل عملم دیدم که قلبا از جراحم تشکر و قدردانی به عمل آوردم🤣

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

نتیجه ی همه کار های زیبایی خوب نیست ها. به جرأت 60 درصد واقعا قبل از کار های زیبایی چهره اشون بهتر ب ...

اگه طبیعی باشه  کاری که روی صورتش انجام میده صد در صد خوشگل تر میشن

2809