2777
2789

ی دکتر هست تو تبریز دکتر فتحی خیلی کارش خوبه و اکثرا تو خانواده بابام خالم پسر خالم مامان بزرگم که دیسک کمر داشتن رفتن پیشش خوب شدن از خارج هم خیلیا میان پیشش اگه خواستید پیجش رو هم بدم 

من جراحی کردم 

اگه افتاده باشه روی عصب پا معمولا راه دیگه نداره 

خیلی رفتم فیزیوتراپی فایده نداشت

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2804
من جراحی کردم اگه افتاده باشه روی عصب پا معمولا راه دیگه نداره خیلی رفتم فیزیوتراپی فایده نداشت

واسه من به پای چپم زده و آمپول و قرص هم استفاده کردم اما نتیجه چندان خوبی ندیدم

خسته شدم از بس  دارو خوردم

خواستم اینجا بپرسم که با حرکت ورزشی یا مصرف غذایی کسی هست ک خوب شده باشه؟

سلام عزیزم من دیسک 4و5ام درگیره ولی پارگی ندارم.من با 10جلسه فیزیوتراپی که خود دکتر گفت یکم اروم شدم.باتوجه ب رشته تحصیلیم هم در طول روز خیلی روی کمرم نشسته ام .شبا خیلی درد دارم در حدی که از خواب بیدار میشم.الان به مدت 3ماهه دارم میرم باشگاه حرکات اصلاحی میزنم خیلی بهترم.تا جایی که بشه با ورزش و فیزیو تراپی درمانش کن.البته بستگی به پارگی دیسک هم داره که نیازه عمل بشه یا نه.با پزشکت مشورت کن عزیزم

واسه من به پای چپم زده و آمپول و قرص هم استفاده کردم اما نتیجه چندان خوبی ندیدمخسته شدم از بس دارو ...

متاسفانه خوب نمیشه 

عمل دیسک کمر یه زمان طلایی داره حدود دو تا سه ماه اگه بیشتر بشه باعث آسیب اعصاب پای چپت میشه 

یعنی مجبور میشی در نهایت عمل کنی ولی اون آسیب تا آخر عمر باهات میمونه 

پس اگر دکتر گفته عمل کن حتما انجامش بده .اصلا عمل سختی هم نیست 

خودم دو سال پیش انجام دادم و الان کاملا عادی و سالم هستم 

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
سلام عزیزم من دیسک 4و5ام درگیره ولی پارگی ندارم.من با 10جلسه فیزیوتراپی که خود دکتر گفت یکم اروم شدم ...

دکترم گفته فعلا نیاز به فیزیوتراپی نیست اما خب دکترها اکثراً عمل رو پیشنهاد میدن

ولی من از عملش میترسم ،عملش هم بصورت عمل باز

واسه من به پای چپم زده و آمپول و قرص هم استفاده کردم اما نتیجه چندان خوبی ندیدمخسته شدم از بس دارو ...

اصلا ربطی به مصرف غذایی نداره 

دیسک پاره شده و از حفره خودش زده بیرون و افتاده روی عصب سیاتیک .غذا یا دارو که نمیتونه این دیسک رو بفرسته داخل 

اون آمپول ها هم کورتون هستن ضد التهابن 

منم خیلی زدم ولی تاثیری نداشت 

شما پیش کدوم دکتر انجام دادید؟تهران هستید؟

نه عزیزم شیراز هستم

دکترم گفته فعلا نیاز به فیزیوتراپی نیست اما خب دکترها اکثراً عمل رو پیشنهاد میدنولی من از عملش میترس ...

فیزیوتراپی هیچ تاثیری برای مورد شما نداره گلم 

عمل باز هم خیلی بهتر از عمل بسته هست که فقط با یه سوراخ کوچک انجام میشه .امکان دسترسی به دیسک پاره شده راحتتره و بهتر میتونن اون قسمت رو بردارن 

اگه خواستی عمل کنی حتما عمل باز انجام بده 

اصلا ترس نداره خیالت راحت باشه

2809