طبقه پایین من زندگی کنه انقدر نخونید تو گوش این دخترا
درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود
به خدا عروس ما اومد طبقه پایین مادرم زندگی کرد ، هر چی میشد تقصیر ما مینداخت و میرفت پیش فامیل بد ما رو میگفت. دو تا عروس دیگه مون نزدیک نبودن کلی احترام همدیگر رو داشتیم ، ولی این عروس که طبقه پایینمون بود چنان بلاهایی سرمون آورد که سر دشمن هم نیاد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شما اگر مادر خوبی بودی به پسرت یاد میدادی روی پای خودش وایسه تلاش بکنه برای زندگیش خودش زندگیشو بسازه نه اینکه حتی وقتی برای پسرت زن هم میگیری از پسرت یه بچه ننه بیعرضه درست بکنی و این بچه ننه بیعرضه رو هر سال یه سمباده بکشی و نزاری رشد بکنه
وقتی قرار باشه بشه،میشه به بهترین شکل ممکن هم میشه از قشنگترین راهها،توسط بهترین افراد اونم تو لحضه ای باور نکردنی،تو جایی که شگفت انگیزه.وقتی خدا بخواد میشه...و این روز ها زمان شدنه،قراره برام بشه از خدا خواستم که بشه، ایمان دارم که میشه لطفش همیشه همراهمه🤍تا تاریخ 1403/07/30 اون چیزی که میخوام میشه و زندگی من یه تحول خیلی مثبتی داره🥺روزی که این تاریخ به دلم افتاد 1403/05/22ساعت20:24روز دوشنبه بود ولی متنشو یه مقداری تغییر دادم😅حالا که امضامو خوندی یه صلوات میفرستی برام مهربون؟!🤍الان بعد مدتها ۱۴۰۳/۰۸/۲۴ساعت ۱۸:۴۲دیقس با کلی حس خوب😍 به امید اون روز خیلی قشنگی که خیلیییییی نزدیکه😍❤......
من چندسال زندگی کردم به معنای واقعی جهنم بودشصت سال از عمرم کمشد
ای بابا
درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود
مادرجان بخدا روتون به روی هم باز میشه تو یه ساختمون نشستن تهش بی احترامی و قهر و جنگ و دعواس اصلا برای چیتون عروس بیاد پیشتون؟ عروس دختر مردمه برا چیتوونه دختر مردم رو نزدیک خودتون نگه دارید پسرتون رو دوست دارید بگید هر روز بهتون سر بزنه دختر مردمو سر علاقه تون به پسرتون اذیت نکنید