2777
2789
منم لطفا بگو :)علی ازم خوشش میاد ؟ بهم فکر میکنه ؟کی میبینمش ؟

ن زیادسرش تولاک خودشه خودت تلاش کنی میتونی محبتشوبدست بیاری مثل خودش رفتارکن  خوشگلی الویت موفقیتت باشه تاموفق بشی.بزودی میتونی دلشوبدست بیاری انگارعلی آقاازادب و سنگینی خوشش میاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن زیادسرش تولاک خودشه خودت تلاش کنی میتونی محبتشوبدست بیاری مثل خودش رفتارکن خوشگلی الویت موفقیتت ب ...

امیر بعد از دعوامون حالش چطور 

درمورد رابطه ی منو امیر هر چی حس میکنی بهم بگو

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
2805
ن زیادسرش تولاک خودشه خودت تلاش کنی میتونی محبتشوبدست بیاری مثل خودش رفتارکن خوشگلی الویت موفقیتت ب ...

چجوری جذبش کنم ؟ و چجوری باهاش رفتارم کنم ؟

به نظرت برم سمتش منو میبینه ؟ یعنی ازکنارش رد بشم و نگاهش کنم  با سرصحبت را باهاش سر یه موضوع بی ربط باز کنم مثلا ماشین ؟

خودش چه شکلیه ؟ ظاهری و رفتاری ؟

چجوری جذبش کنم ؟ و چجوری باهاش رفتارم کنم ؟به نظرت برم سمتش منو میبینه ؟ یعنی ازکنارش رد بشم و نگاهش ...

بامتانت رفتارکن آره نزاررودلت بمونه ک برای بدست آوردنش تلاش نکردی ببین یه تحقیق کوچیکی کن کسی توزندگیش است یاکسی دوسش داره. خودم ۱۰سال پیش برای عشقم پیش قدم شدم الان ۱۰سال خیلی خوشبختیم 

ناراحته.ولی خب ازخوشیاشم نگذشته دوستت داره ولی نمیدونم حس میکنم آخرش ازدواج نیست

منم همین حس و همیشه دارم با اینکه نامزد عقدی ام شاید کار به عروسی نکشه

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
2809