2777
2789
عنوان

این خیانته آیا

35343 بازدید | 467 پست

من امروز به طور اتفاقی تو سطل زباله گوشی همسرم یه پیام هایی دیدم که اینجا اسکرین رو میذارم 

موضوع اصلی اینه که همسر من و عمم قبل از ازدواج ما یه سری مسائل بینشون پیش اومده عمم متاهل بوده همسرم مجرد که به گفته همسرم عمم بهش پیام می‌داده 

من هم بعد از ازدواج فهمیدم میخواستم جدا بشم که بعد از کلی ماجرا همسرم قبول نکرد 

حتی خودم دیدم که عمم به همسرم پیام داده بود که میخواد خودکشی کنهاین قضیه مال ده سال پیش بود 

کاش پشت این باغ تبر خورده درختی باشد کاش در این خانه سرما زده رختی باشد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804

تو این چند سال از روی اجبار تو مراسمات مختلف با عمم روبه رو میشدم که مجبور بودم حفظ ظاهر کنم جلو بقیه 

تا اینکه چند روز پیش تو مراسم جشن عموم که همه جمع شده بودیم خونه مادربزرگم متوجه نگاه های خیره عمم به همسرم شدم و دیدم همسرم هم گهگاهی زیر چشمی حواسش بهش هست 

من چون پسرم نو پا هست مدام اینطرف و اونطرف میرفت و من دنبالش میرفتم و مخصوصا کمی دورتر میرفتم تا واکنش دوتاشون رو ببینم و دیدم عمم به بهونه های مختلف با همسرم صحبت میکنه 

خواهرم هم این موضوع رو فهمیده بود و گفت حواست بود خیلی سعی میکردن دوتایی بیشتر باهم حرف بزنن 

بعد چند روز بعدش همسرم گفت عمت رو دعوت کن بیان خونمون منم چون نمیخواستم بفهمه که دارم زیر نظرش میگیرم گفتم اوکی سرم خلوت شد دعوتش میکنم

بعد چند روز بعدش همسرم گفت عمت رو دعوت کن بیان خونمون منم چون نمیخواستم بفهمه که دارم زیر نظرش میگیر ...

متاهله عمه ات وبچه داره؟پدربزرگ مادربزرگت زنده اند؟

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

2809