2777
2789
عنوان

همسرم خونه امون رو زده به اسمم حالا برادرشوهرم که طبقه بالای ما هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 24580 بازدید | 373 پست
بنویسه هم حساب نیست چون پولی رد و بدل نکردی گردش حساب بگیرن و اون درخواست برگشت خونه رو کنه قاضی خون ...

دقیقا توضیحات عالی و جامع و کامل

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
خیلی کار زشتی کردی عزیزم واقعا زندگی که معامله نیست .وقتی همسرت خونه ی فعلی تون رو به نامت زده ، شما ...

آخه طلا هایی هم که شوهره خریده میخوا بده نه از جیب خودش

✌️تراپی مال شماست ، ما لُرا فقط می رقصیم 😁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا تعجب کردی؟

۱۵سالته برای شوهر گریه میکنی ؟؟

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
بنویسه هم حساب نیست چون پولی رد و بدل نکردی گردش حساب بگیرن و اون درخواست برگشت خونه رو کنه قاضی خون ...

املاک به مبلغ دو میلیارد نوشته خریدم و امضا کردن چطور ممکنه الکی باشه😐

2804
خونه ندارم یا باید اجاره نامه رو بغل کنم یا سند ماشین شوهرمو ک زده ب نامم بنظرت کدوم🤔🤔

خود شوهرتو بغل کن برای ما سینگلا هم دعا کن💔🗿

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
۱۵سالته برای شوهر گریه میکنی ؟؟

نه عزیزم میگم به مدت 15 سال هی فکر میکردم ازدواج میکنم یعنی 15 سال به آب و آتیش زدم نشد ازدواج کنم. از 20 سالگیم تا الان. اونوقت چنین زنهای عجیب و پرتوقع و بی انصاف با این اخلاق میبینم که خریدار دارن دلم میشکنه. چرا خدا برای آدمای اینجوری میخواد برای من نخواست 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
بابا درست بخونینبنده خدا گفت ۱۵ ساله شوهر میخوام نگفت که ۱۵ سالشه

وایییی آهااا ببخشید من بد متوجه شدم عذر میخام 🥴🙏🤭

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
2809