خدای بزرگ حکمتتو شکر/بچه دومم را باردارم/بچه اولم سه سالو نیم/خدا یا کمکم کن بتونم از پسش بربیام/بنظر خودم بچه ی دومم هم دختره مثل بچه اولم🤩🤩/واسه اسم دختر که به نفس بیاد کمکم کنید/یه اسم زیبای دخترونه انتخاب کنم😎😎(بچم پسر بود🤪)
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ولی دلش نمیاد برای سلامتیش یه ریالم بده دوست داره همون پولو هم جمع کنه طلا بخره😑😑
خدای بزرگ حکمتتو شکر/بچه دومم را باردارم/بچه اولم سه سالو نیم/خدا یا کمکم کن بتونم از پسش بربیام/بنظر خودم بچه ی دومم هم دختره مثل بچه اولم🤩🤩/واسه اسم دختر که به نفس بیاد کمکم کنید/یه اسم زیبای دخترونه انتخاب کنم😎😎(بچم پسر بود🤪)
اسی اگه واسه دندون استفاده کنه خوودت دیگه بعدا نمیتونی واسه اون دندون استفاده کنس چون بیمه ثبت میشه
کلا نمیتونم یا مثلاً سال بعد که بیمه تمدید بشه میتونم
آخه بیمه تکمیلی سالانه تمدید میکنن