2777
2789
میگذره عزیزم این چیزا طبیعیه.تا قلق هم دستتون بیاد دو سه سالی طول می‌کشه.ولی خب بعدش پشیمون میشید که ...

نمیدونم فقط، میدونم اصلا حال روحیم خوب نیست اصلا

خب که چی مثلا ؟!«»

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعضی از رفتارای شوهرم رو مخمه

ادم بی عیب وجود نداره.اگه زیاد جدی نیست تو هم جدی نگیر با سیاست جلو برو با تند خویی هم اعصاب و سلامتیتو از دست میدی هم کاری از پیش نمیره

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
مامانم میگه جدا شو

نه توروخدا .اگه دعوا سر مثلا نحوه برگزاری عروسی و ایناست خب طبیعیه اونا ی چیز دوست دارن شما ی چیز دیگه .باید هم شما کوتاه بیاید هم اونا

ادم بی عیب وجود نداره.اگه زیاد جدی نیست تو هم جدی نگیر با سیاست جلو برو با تند خویی هم اعصاب و سلامت ...

یکیش، مثلا دیروز داشتیم حرف میزدیم برگشته میگه پول تالار نصف نصفه هااا منم گفتم عه زرنگی کجای دنیا پول تالار نصف نصفه سر اون یه جنگ درست حسابی کردیم امروزم قهریم

خب که چی مثلا ؟!«»
نمیدونم فقط، میدونم اصلا حال روحیم خوب نیست اصلا

انشالله خدا کمکت کنه درکت میکنم قشنگگگککک.خود من هم تا سه سال با شوهرم خیلی رابطه افتضاح داشتم سر هر چیزی دعوا بود از مراسم بگیر تا جهیزیهو طلا و بعدش آشپزی وخونه مامانم خونه مامانت .بعدش کم کم خوب می‌شید 

انشالله خدا کمکت کنه درکت میکنم قشنگگگککک.خود من هم تا سه سال با شوهرم خیلی رابطه افتضاح داشتم سر هر ...

اره دقیقا عر روز دعوا میکنیم

خب که چی مثلا ؟!«»
یکیش، مثلا دیروز داشتیم حرف میزدیم برگشته میگه پول تالار نصف نصفه هااا منم گفتم عه زرنگی کجای دنیا پ ...

وااااا مگه میشه ؟حالا من شنیدم مراسم عقد تا حدودی با عروسه.ولی عروسی با داماد.شاید اونم از جای دیگه خط میگیره.

وااااا مگه میشه ؟حالا من شنیدم مراسم عقد تا حدودی با عروسه.ولی عروسی با داماد.شاید اونم از جای دیگه ...

مامانش میگه بنظرم اینجور رفتاراش اذیتم میکنه

خب که چی مثلا ؟!«»