2777
2789

رفتم اینستا و این متن اومد روبروم ...😭😍🥲

خدا قربونت برم برم با این نشونه هات 

قربونت برم که دلمو اروم کردی

اگه توام دلت گرفته بود و این پست رو دیدی، بدون قطعا این نشونه برای توام بوده و خدا خواسته آرومت کنه🥲پاشو دو رکعت نماز بخون باهاش حرف بزن، منم میرم باهاش حرف بزنم 😭💞❤️خدای مهربونم

جاذاب🫂🦋

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

با همین جملات باید خودمون رو گول بزنیم

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

التماس دعاااا

میگن اگه بعد از ناراحتی یهو یه نشونه از خدا اومد

بدونه منتظرت بوده و کلی دوستداره😍✨

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»

مرسی سر نماز برامنم دعا کن لطفاً تا زودتر ازین وضع سنگین دربیام ،و اینکه ی ازدواج خوب داشته باشم ،اسمم مهسا

سلامت باشی 🥲 🧡 

برای حل شدن مشکلاتم و سلامتی خودم و خانوادم  ی صلوات از ته دلت میفرستی؟ خدا عاقبت بخیرت کنه❤❤🥺

اصلاااا نمیخام فاز بد بدم 

ولی سعید حنایی میگفت بعد اینکه ۱۲ تا زن و کشتم 

بارندگی شد و فهمیدم خدا از کارم راضیه 

بعضی اوقات برداشت های ما ربطی ب خدا نداره

شکر ایزد را که آنچه اسباب بلاست/ مارا ز کس دیگر نمی باید خواست💔👩‍🦯

با همین جملات باید خودمون رو گول بزنیم

عزیزم تو اسمشو برای خودت بزار گول زدن خودت ، اما من این رو برای خودم و شما نشونه می بینم ، هیچ اتفاقی در این دنیا اتفاقی نیست . حتی اومدن شما به پست من ! همه چیز حکمت داره 💞❤️😭

اصلاااا نمیخام فاز بد بدم ولی سعید حنایی میگفت بعد اینکه ۱۲ تا زن و کشتم بارندگی شد و فهمیدم خدا از ...

من از خدای خوب و مهربونم بابت نشونه هاش تا ابد ممنوووونم😍🥲💞

عزیزم تو اسمشو برای خودت بزار گول زدن خودت ، اما من این رو برای خودم و شما نشونه می بینم ، هیچ اتفاق ...

نمیدونم 

ولی از یه جایی ب بعد حتی متن هم دلت رو آروم نمیکنه 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
اصلاااا نمیخام فاز بد بدم ولی سعید حنایی میگفت بعد اینکه ۱۲ تا زن و کشتم بارندگی شد و فهمیدم خدا از ...

این دوتا مقایسه ای که شما کردی اصلا به هم ربط نداشت.

اون بارون بوده ، بارون پیامی از طرف خدا نیست، نشونه رضایتم نیست . اما من درست در زمانی که تنهایی رو حس میکنم این متن میاد جلوی چشمم، این اتفاق بار ها برای من افتاده و از ته قلبم بهش ایمان دارم . 😍🥲

این دوتا مقایسه ای که شما کردی اصلا به هم ربط نداشت.اون بارون بوده ، بارون پیامی از طرف خدا نیست، نش ...

ینی فقط متن نشونست؟ 

خیلیا دیدم تو اینستا میگن من دلم گرفته بود صبح ک پاشدم بارون بارید اینو نشونه میدونن 

من خودم ب خوشبینی ایمان دارم 

ولی خب میتونیم قشنگ اسمشو بزاریم خوشبین بودن ب زندگی ن چیزای دیگ

شکر ایزد را که آنچه اسباب بلاست/ مارا ز کس دیگر نمی باید خواست💔👩‍🦯

ینی فقط متن نشونست؟ خیلیا دیدم تو اینستا میگن من دلم گرفته بود صبح ک پاشدم بارون بارید اینو نشونه می ...

اینکه یه اتفاقی رو نشونه ای از خدا ببینید یا نه ، بستگی به ایمانتون به خدای مهربون داره 

شاید در زبان همه بگن ایمان داریم ، ولی ایمان واقعی رو کسی داره که خدا باهاش حرف میزنه ، چطوری؟ 

با نشونه هاش ، با آدمایی که میاره سر راهشون 

می دونید عزیزم حتی خیلی وقتا خدا از زبون یسری از آدم های با بنده هاش صحبت میکنه ، الان خیلی ها به من در خواست دوستی دادن گفتن پستت دقیقا نیاز اون لحضه ام بود🥲😍 و این نوعی معجزه خداونده 💞