2777
2789
عنوان

شوهرم سه نفرو تحت پوشش گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 80 پست
دوتا طرز فکر متفاوت هست عزیزم همیشه قرار نیست ثابت کنیم ما درست میگیم و بقیه اشتباه من برداشتم از حر ...

مشکل اینجاست شما بدبینی و قضاوت کردی طرفو به چیزی که نمیشه ازش مطمئن بود.

و جای خدا نشستی حکم‌ میدی!

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت رو درگیر نکن هیچ مشکلی وجود نداره هر کی میتونه نظرش را آزادانه بیان کنه

کی همچین آزادی رو داده؟

من نمیدونم شما واقعا مسلمونی یا ادا در میاری میخوایی دین رو خراب کنی؟!

کجا خدا گفت آزادی بنده منو قضاوت کنی؟

نمازی که شما میخونی فایده نداره میدونی چرا؟

ان الصلاة تنهی عن المنکر و الفحشا

این برا شما اتفاق نیفتاده متاسفانه،برو یه فکری کن 

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
کی همچین آزادی رو داده؟من نمیدونم شما واقعا مسلمونی یا ادا در میاری میخوایی دین رو خراب کنی؟!کجا خدا ...

آنوقت الان شما منو چکار کردی؟ احیانا قضاوت نکردی؟ چون تاپیکام مذهبی و امام زمانی بود از اول تاپیک قضاوت کردی از خدا اجازه گرفته بودی؟ 

الان تو به جای خدا ننشستی؟ نگفتی نماز هام فایده نداره ؟ 

جالبه هر انتقادی از من کردی بیشتر و با شدت زیادتر خودت انجام دادی !

آنوقت الان شما منو چکار کردی؟ احیانا قضاوت نکردی؟ چون تاپیکام مذهبی و امام زمانی بود از اول تاپیک قض ...

من طبق چیزی که ازتون دیدم با سندیت حرف زدم...

اگه نمازت فایده داشت انقدر قضاوت نمیکردی مردمو

این سند و مدرکش...

وقتی تاپیکت مذهبیه مواظب رفتارت باش چون با این قضاوتت مردمو از دین زده میکنی و مردم فکر میکنن دین مشکل داره.

امام صادق(ع):

«مایهٔ زینت ما باشید نه مایهٔ ننگ و زشتی ما.»