دوتا دختر یه پسر به هرکدوم اول ماه 5 تومن میده ماه سوم که من فهمیدم چقد خوشحال شدم که با همسرم اذدواج کردم چه انتخاب خوبی کردم یعنی تو اسمونم میگه یک پنجم مال مربوط به ذکاته درسته ما نماز نمیخونیم روزه نمیگیریم ولی کمک به فقرا در شان ماست حاملم هستم قند تو دلم داره اب میشه چقد این مرد عزیزه مث فرشته هاس
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حالا چه ربطی داشت بگی نماز نمیخونی و روزه نمیگیری !هر چیزی جای خودش رو داره میلیاردها هم کمک کنه جای ...
کی خدا شدی ما نفهمیدیم؟؟
عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه» عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی» عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم» خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸 باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه» عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی» عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم» خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸 باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
کاش امام زمانی که براشون انقدر صلوات میفرستی زوذتر ظهور کنن ما رو از دست مذهبی نماهایی مثل شما رها کنن