2777
2789
عنوان

شوهرم سه نفرو تحت پوشش گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 80 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونتهنوزم دیر نیست به نظرمالبته اگ شرایطت اوکیه

هنوزم فکر میکنم بهش

ولی خیلی سخته سال کنکور خیلی فشاربهم وارد شد

نه اراده نه توانشو ندارم دوباره بخوام کنکور بدم💔

🌼💛🍭🐥
هیچ املی جای هیچ هملی نیستکسی که نماز بخونه روزه نگیره نمازش قبوله ،نمره ی روزه رو نمیگیرهبیخود جای ...

بعضیا خودشونو از خدا خداتر می‌دونن چون دو رکعت نماز میخونن. حق الناس از حق الله واجب تر مگه نیست

حالا چه ربطی داشت بگی نماز نمیخونی و روزه نمیگیری !هر چیزی جای خودش رو داره میلیاردها هم کمک کنه جای ...

کی خدا شدی ما نفهمیدیم؟؟

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
هنوزم فکر میکنم بهشولی خیلی سخته سال کنکور خیلی فشاربهم وارد شدنه اراده نه توانشو ندارم دوباره بخوام ...

بیخیال پس 

مهمترین چیز سلامتیه 

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

الان کامنتت رو بخون خودت قضاوت کن کی وحشی هست !

افکار تو و امثال تو فقط به دین خدا آسیب میزنه...

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
الان کامنتت رو بخون خودت قضاوت کن کی وحشی هست !

کاش امام زمانی که براشون انقدر صلوات میفرستی زوذتر ظهور کنن ما رو از دست مذهبی نماهایی مثل شما رها کنن

بعضیا خودشونو از خدا خداتر می‌دونن چون دو رکعت نماز میخونن. حق الناس از حق الله واجب تر مگه نیست

شمام اشتباه نکن 

یه سری کارها واجب هستن

یه سری مستحب

کمک به دیگران

نماز روزه حج برای مستطیع و حجاب و  واجبن

کسی که انجام نده یعنی نافرمانی

همیشه هم خدا نافرمانی رو نمیبخشه

کارش عالی و فوق‌العادست ،ولی حدیث هست که میگه بهتر و پسندیده است اگربا دست راست به فقیر و مستمندی کمک کردید دست چپ متوجه نشود،

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
2810