2777
2789
عنوان

من به بچم هیچی نمیدم😞

290 بازدید | 21 پست

سلام خانوما تروخدا قضاوت نکنید

یه پسر ۵ماهه دارم به شدن بغلی و غرغروئه دست تنهام طوری که کتف  و کمر برام نمونده همسرم از صبح تا غروب سرکاره وقتی میاد هم انتظار داره بریم بیرون یا شب نشینی داشته باشیم حق هم داره اینهمه کار میکنه که خوش بگذرونه فقط وقتی میاد یکم بچه رو میدم دستش به کارام برسم بخدا نمیرسم به بچم رازیانه یا حتی قطره آد و مولتی ویتامین بدم همش یادم میره منی که خونم مثل دسته گل بود الان هرچی جمع میکنم فایده نداره همینکه وقت کنم دوش ۱۵دقیقه ای بگیرم هنره لباسای بچم پر حمامه اتاق بچم شبیه انباری شده شوهرم بنده خدا هیچی نمیگه اما میدونم اذیته چون اونم مثل خودم وسواسه 

نهایتا ۲بار در هفته در حد یک ساعت بیشتر نمیرم خونه مامانم خیلی درگیرم از زایمانم تا الان نه فیشیال رفتم نه ماساژ هیچی 

حالم خوب نیس😓

یعنی شرایط عادی میشه؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

ادم مگه هر روز هفته میره شب نشینی

هفته ای ۱ یا دوبار

بقیشم میاد خونه بچه رو بگیره شما ب خودت و کارات برسی

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
به نظرم غروبا ی ساعت بچه رو بده دست پدرش به کارای خونه برس یا خودت.هر شب هم نرید بیرون مثلا هفته ای ...

شوهرم به شدت وابسته منه یه عادت بدی داره تا سرکوچه میره هم باید باش برم 

شوهرم به شدت وابسته منه یه عادت بدی داره تا سرکوچه میره هم باید باش برم

خب باشه برو ولی اول با همکاری هم دو سه ساعتی به خونه برسید بعد برید بیرون

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
2810