2777
2789
عنوان

شوهرم بدون من رفته…

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 44 پست
خوب بمونه شما خوب می شی‌ . من این جور موقع می گم برو بچه رو هم ببر من استراحت کنم

اره من حتی میگم بچه رو برداره برن استخری پارکی جایی

هم بچه یه هوایی عوض کنه هم خودم تنها استراحت کنم 

ور دل ادم باشن که چی

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
خب من مریضم این چطور دلش میاد بره خوش گذرونی

اگه من بودم خودم میگفتم بره تامن خوب استراحت کنم 

دخترم خیلی بی سیاستی 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بزار بره شاید دلش واسه خانوادش تنگ شده بلاخره چ زن چ مرد احساس دارن

بابا ظهر اونجا بود بخدا باخواهرشوهرمینا همسایه ایم روزی دوبار میره خونه مامانش مهمونی امروز مامانش اونجا بود ظهر رفته بود اونجا 

اره من حتی میگم بچه رو برداره برن استخری پارکی جاییهم بچه یه هوایی عوض کنه هم خودم تنها استراحت کنم ...

اینم‌میره ولی بچه که باهاش نمیره بشدت وابسته منه هر روز دوبار بدون من میره خونه مامانش بخدا ظهرم رفته بود خونه خواهر سوهرم‌اما الان واجب نبود که منم ادمم دوس داشتم‌کنارم‌باسه نه که بره پی خوش گذرونی خودش

2805

اصلا اشکال نداره حالا خوب بود حال بد تو رو درک نمی‌کرد و زورت می‌کرد که توهم بیای؟ اونجا میره هم سر میزنه هم زود میاد میگه خانمم مریض احواله. 

یادت نره خانواده اش اند و همه دورهم جمع این برای شوهرت خیلی مهمه درک کن 

بابا ظهر اونجا بود بخدا باخواهرشوهرمینا همسایه ایم روزی دوبار میره خونه مامانش مهمونی امروز مامانش ا ...

خب شما هم اگ خانوادت نزدیک باشن حداقل هر روز ی بار میری بهشون سر میزنی دیگ

خدای بزرگم خودت کمکم کن 
اینم‌میره ولی بچه که باهاش نمیره بشدت وابسته منه هر روز دوبار بدون من میره خونه مامانش بخدا ظهرم رفت ...

قضیه فرق کرد

خانم ها و آقایون مذهبی غیر مذهبی یه حرفی باهاتون دارم : وقتی به طبیعت می ریم زباله نریزیم . حالا بعضیا مثلا می خوان بهتر بشه کل زباله هاشون جمع می کنن تو نایلون یا پوشک بچه رو می ذارن تو کیسه نایلونی تو طبیعت رها می کنن . خوب تو دل طبیعت اجنه که نمیان اونا رو جمع کنن . چرا میندازی ؟ خوب همون کیسه رو بذار تو ماشینت تو شهر بنداز سطل آشغال . یعنی واقعا فهمیدن این موضوع اینقدر سخته که با اینکارمون گند می زنیم به طبیعت؟ نفر بعدی بیاد زباله های مارو ببینه مگس و حشرات دورشو ببینه؟ ما از زباله ای که خودمون تولید کردیم یا پوشکی که بچه ی خودمون پی پی کرده چندشمون میشه  نمی ذاریم تو ماشینمون. بعد گندیده ی اونا رو مردم ببینن خدارو خوش میاد ؟ چرا از ماشینتون زباله بیرون پرت می کنین؟ زباله ی خودتونو تو ماشین تحمل نمی کنین بعد زباله ی شما رو مردم تو جاده تحمل کنن؟ چرا اینقدر بی فرهنگی ؟ چرا اینقدر بی فکری . یه ذره به خودتون بیایید . آدم دو ساعت میره طبیعت حال و هوا عوض کنه فلان میشه به اعصابش برمی گرده . اگه یه درصد به اون دنیا و حق الناس اعتقاد دارین بفهمید اینا حق الناسه . اینا آزار آدماست .اگه هم اعتقاد ندارین به خاطر وجدان به خاطر فرهنگ چه می دونم به خاطر ایران اینکارو نکنین . 
انقد درد‌کشیدم مردمو ‌زنده شدم از درد چند شب تا صبح‌نخوبیدابیدما

من اینجور موقعا دوس دارم تنها باشم

شوهرمم باشه کاری ازش برنمیاد

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️

اولش گفتم حق با شوهرته بعد که گفتی عصر پیششون بود پس خوب کاری کردی نیازی نبود بره 

بعد هم مردا مثل ما زنا زیاد پرستارایه خوبی نیستن ازش زیاد انتظار نداشته باش

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
2810