2777
2789

خودش می‌ره اردو 

منم ده روز تنهام میخواستم برم پیششون به مامانم گفتم 

اونم به خاله هام و مامان بزرگم و... گفته

همشون کلی زنگ زدن و پیام دادن دعوتم کردن

الان چجوری بگم نمیزاره

خیلی حس بدیه اینجوری بگم 🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی چی نمیزاره؟ خب خودش ک نیست چرا شما تنها بمونی؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
چند ماه پیش با بابام بحثم شد زد تو گوشم دیگه ول کن جریان نیستمیگه که نگرانه تنها برم

بهونه‌شه؟

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
نه واقعا با بابام لجه

منظورم این بود که اینو بهونه کرده که با خانواده‌ت لجبازی کنه؟ میری پیش خانواده‌ت چه نگرانی می‌تونه داشته باشه؟؟؟ باباتم که یه عمر دخترش بودی

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
منظورم این بود که اینو بهونه کرده که با خانواده‌ت لجبازی کنه؟ میری پیش خانواده‌ت چه نگرانی می‌تونه د ...

اره میگه باید بفهمه تا وقتی من وایسادم هیچ حقی در قبال تو ندارن

الان خودت ناراحت نیستی و کنار اومدی یه بهانه ای جور کن . بالاخره چی ؟چند وقته نمیزاره بری؟

خودش باشه، میزاره

چاره ای ندارم اصلا حال و حوصله ی لجبازی ندارم