2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روش جلوگیری مطمین میشه به منم بگید 🥲😂من تازه عروسم اصلا هیچی نمی‌دونم

عزیزم بهترین و بی ضرر ترین کاندومه شوهرتون رو مجبور کنید از اول رو ندین چون بعدش محاله بتونید راضیش کنید 

بعد از اون قرص اونم فقط در حد یک سال استفاده کنید نه بیشتر چون داعم خوردنش ضرر داره و اینم بدونید از وقتی قزص رو شروع میکنید ماه اول باید با یه روش دیگه هم جلوگیری کنید چون از ماه دوم اثر  میکنه ایودی هم خوبه اگه خونریزی پریودت رو زیاد نکنه البته ایودی مسی به نظر من خوبه چون هورمونی بازم هورمون داره 

کلا نمیشه گفت صبر کن موعد پریود بی بی بزن انشاالله بارداری ولی کلا این علائم رو نمیشه جدی گرفت

پس فردا موعدم هست ... علائم عجیب و جالب دارم.تیر کشیدن لگن و تخمدان.سوزش سینه.تلخی ته دهان.درد خفیف و نا پایدار پریود.من همیشه پریودم بدون هیچ علامتی فقط با یه درد شدید ۲ ساعته شروع می‌شد و بعدم فقط خونریزی.

ایودی میگن برای کسی خوبه که بچه نمیخاد دیگه من هنوز بچه نیاوردم

نه اون دروغیه که برای طرح افزایش جمعیت کردن تو مخه ماماها با ماها انتقال بدن من بچه نداشتم و قصدم داشتم بعدا باردار بشم ایودی گذاشتم