2777
2789
عنوان

قرار دعوا تو رو خودا بیاین🥺

175 بازدید | 19 پست

من امسال کلاس دهمم توی اون مدرسه توی اون کلاسم هیچکسو نمیشناسم هیچکسو، فقد میدونم که همه جز من با همدیگه چندین ساله که دوستن و یه اکیپن

بعد کل کلاسمون بی دلیل یا برا خودشون یه سری دلیل های چرت پرت میارن میریزن سر من بدبخت

منم فقد سکوت میکنم هیچی نمیگم هیچی

حالا تو گروهو دیدم که فردا قرار دعوا گذاشتن

خب شما فک کنین من تنهای تنهام ولی اونا یه گروهن

آرههه خلاصه همش بهم میپرن و میخوان باهام دعوا کنن بحث کنن منم فقد سکوت میکنم چون از دعوا میترسم

حالا به نظرتون چیکار کنم؟

دارم از درس و مدرسه زده میشم درکم کنید تو رو خدا بگید که چیکار کنم من🥺😭

کاربری دست چندنفره🤍🦋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قرار دعوا؟؟؟؟دخترا؟؟؟؟

تیزی اینام میارن؟😑😑😑

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ / ۱۴۰۲ تیکر من آبی شد😍
2804
واه😐مگه هنوز از این ادا اطوارا هست؟!

نمدونم چشونهه که روانین بخدا، یکی از اون دخترا منو تهدید به زدنم میکنهه حتی، فکر کنم میدونن که از دعوا متنفرم به خاطر همین میخوان اذیتم کنن😂😒

کاربری دست چندنفره🤍🦋
نمدونم چشونهه که روانین بخدا، یکی از اون دخترا منو تهدید به زدنم میکنهه حتی، فکر کنم میدونن که از دع ...

به خانوادت اطلاع بده با مدیر صحبت کنن حل کنن مشکل اون شکلاتا رو

برای حاجتم یه صلوات می فرستی ؟!🥰🤍

الان مدرسه پسرانه قرار دعوا نمیزارن چه برسه دخترا😐😂

میبینی شانس عن منو😞😂

مثلا میخواستم یه امسال تو مدرسه جدید کلی دوست های خوب پیدا کنم ولی به جاش کلی دشمن پیکمی پیدا کردممم

کاربری دست چندنفره🤍🦋
نمدونم چشونهه که روانین بخدا، یکی از اون دخترا منو تهدید به زدنم میکنهه حتی، فکر کنم میدونن که از دع ...

خودتو ضعیف نشون نده با اعتماد بنفس و غرور راه برو تو مدرسه جلوشون یه اکیپ خوب برای خودت پیدا کن البته اصلا توجه نکن چون مهم درسته نه اینا

خودتو ضعیف نشون نده با اعتماد بنفس و غرور راه برو تو مدرسه جلوشون یه اکیپ خوب برای خودت پیدا کن البت ...

خب چجوری اکیپ خوب پیدا کنم وقتی بچه های مدرسه یکی از یکی سگ تر و هارترن فقدم بلدن پاچه آدمو بگیرن

ضعیف نشون نمیدم اعتماد به نفسم دارم ولی بدیش اینجاس که همش سکوت میکنم همش

کاربری دست چندنفره🤍🦋

وا مدرسه چرا اینطور شده 😐💔 

من دهمم یادمه تنها بودم همه اکثر از یه مدرسه بودن و همو میشناختن

ولی هرگز همچین رفتاری نداشتن

اسی جان تنها کاری که باید انجام بدی اینه که بی تفاوت باشی نسبت به رفتار با اعتماد به نفس یه  نگاه عاقل اندر صفید نگاشون کن و برو مشغول کارای خودت شو همین 

از جنگ بر میگردی، خدا میداند که به جنگ رفته بودی. خاک روی پیراهنت را میتکاند و نشان لیاقتی به تو میدهد. نشان لیاقتش اما مدالی نیست که بر گردنت بیاویزی. نشان لیاقت خدا تنها چند خط ساده است. خط های ساده ای که بر پیشانی ات  اضافه میشود. و روزی میرسد که پیشانی ات پر از دستخط خدا می شود.آیینه ها می گویند آن کس زیباتر است که خطی بر چهره ندارد. آیینه ها اما دروغ می گویند. دستخط خدا بر هر صفحه ای که بنشیند، زیبایش می کند.جوانی بهایی است که در ازای دستخط خدا می دهیم.دستخط خدا اما بیش از اینها می ارزد، کیست که جوانی اش را به دستخط خدا نفروشد!خانم عرفان نظر آهاری
وا مدرسه چرا اینطور شده 😐💔 من دهمم یادمه تنها بودم همه اکثر از یه مدرسه بودن و همو میشناختنولی هرگ ...

عزیزم یعنی به نظر شما سکوت کردن من بد نیس؟ میترسم سکوت رو نشونه ضعف بدونن🥲

کاربری دست چندنفره🤍🦋
2809