2777
2789

چند روزه میرم کاراموزی داروخانه مسئولش یه اقای دکتر مهربونه اونجوری ک من متوجه شدم. اول صبح بود ی ربع رفتم بالای 4پایه قفسه های بالارو ببینم پایین ک اومدم سرگیجه گرفتم همکارم منو گرفت وگرنه پخش زمین میشدم همشم بخاطر استرس بود😭من خیلییی استرسی ام.کاش بمیرم.سر هیچ کاری اینجوری دووم نمیارم

ب دکتره گفتم کم خونی دارم الکی(ندارم)ولی فهمید ک بخاطر استرسه خیلی زرنگه. من فقط 19 سالمه کم تجربم حس بی عرضگی میکنم ناامیدم.همیشه دوس داشتم مستقل باشم حقوق داشته باشم خانوم خودم باشم ولی با این وضع هیچی نمیشم

جهنمی ساخته به وسعت تمام تاریخ، بر منبرش نشسته و از بهشت میگوید...#☀🦁⚔️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

وااا خودتو نباز چیشده مگه. ممکنه برای هرکسی پیش بیاد. اون دکتر هم فردا مطمعن باش حتی یادش نمیاد 

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔

طبیعیه گلم همه اول هر کاری اینجوری میشن تو خیلی باجنمی که الان اونجا داری کار یاد میگیری یکم استرس یکم سوتی یکم گیج زدن کاملا طبیعیه همه مون همین جوریم.موفق باشی

حالا اول راهی گلم یاد میگیری

نمیشه نمیتونم من استرسی ام.ارباب رجوع میبینم هول میشم.میبینم صاحبکارم نگام میکنه هول میشم.

حافظم خوبه سر کلاسای تئوری دارو همرو بلد بودم به حدی ک همه حسودیشون میشد بهم ک چجوری زود یاد میگیرم ولی وای به روزی ک وارد کار عملی شم

پیش میاد خودتو ناراحت نکن شما یک دختر قوی و مستقل هستی

فکر میکردم ک هستم ولی با گندایی ک دارم میزنم هیچی نمیشم.قرار بود تاریخ انقضا داروهارو بنویسم یکیشون و اشتباه نوشتم همش بخاطر استرس لعنتی.شانسی چشمم بهش افتاد درستش کردم وگرنه بیچاره میشدم

منم خیلی استرسیم زمان مجردی سرکار میرفتم همش سوتی میدادم وحالم بدبود‌ . بنظرم اول استرست درمان کن بع ...

الان چی استرست بهتر شد؟ سرکار میری؟ 

وااا خودتو نباز چیشده مگه. ممکنه برای هرکسی پیش بیاد. اون دکتر هم فردا مطمعن باش حتی یادش نمیاد

نه نمیشه همه چی یادش میمونه.

من با این وضع استرسم سر هیچ کاری دووم نمیارم حس بی عرضگی دارم حس بی ارزشی دارم

طبیعیه گلم همه اول هر کاری اینجوری میشن تو خیلی باجنمی که الان اونجا داری کار یاد میگیری یکم استرس ی ...

یکم نیست خیلیه من خیلی استرسیم ی مدت کل صورتم پر جوش قرمز و چرکی و هر نوع جوشی ک فکر کنی بود بخاطر استرس.

بیا یکم از ریلکسیمو بت بدم... 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

الان چی استرست بهتر شد؟ سرکار میری؟

نه سرکارنمیرم بااینکه سال ۹۳لیسانس حقوقم گرفتم ولی این استرس لعنتی باعث شد من اینهمه سال عقب بیفتم وبراآزمون وکالت نخونم دوستام همه شاغلن من حواس پرتی

حافظه ام ضعیف شده ووسواس فکری شدید گرفتم  دوساله روانپزشک میرم.افسردگی واضطرابم کم شده ولی وسواس فکری هنوز دارم  . همش میگم ایکاش همون ۱۸سالگی میرفتم روانپزشک.خیلی افسوس میخورم  . هیچی بالاتراز سلامتی نیس 

نه سرکارنمیرم بااینکه سال ۹۳لیسانس حقوقم گرفتم ولی این استرس لعنتی باعث شد من اینهمه سال عقب بیفتم و ...

وای تو آینده منی

2810