2777
2789

من جاریم به قرآن معروف به غربت بازی وبیحیایی در فامیل  ولی خانواده شوهرم چنان از ش حساب میبرن خدا می‌دونه  زن داداش من جوون مرگ یک تسلیت خشک خالی نه خودش گفت نه شوهرش نه مادرش حالا امروز خواهر شوهرم میگه  شایداونا منتظر یه تعارف از طرف شمان که رفت وآمدو شروع کنن گفتم اون خانه ی مادر شوهرش نمیره میخاد خونه ی من بیاد فدای سرم میخام نیاد قلب منو شکسته هر چی میگفتم همش طرف اونو می‌گرفت نه اینکه خواهر دامادشونم هست دیگه واویلا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از ترسه آبجی چون سلیطه هست طرفشونو میگیرن و ازش حساب میبرن

به خدا هرروز خانه‌ی من بودن آخرش خودش گفت حالا همه فکر میکن ما خانواده ی خودتیم هر روز خانه‌ی توایم

به خدا هرروز خانه‌ی من بودن آخرش خودش گفت حالا همه فکر میکن ما خانواده ی خودتیم هر روز خانه‌ی توایم

خودش دلش نخواسته بیاد یار دوران خوشیه تو غم ها نیست بیخیالش من بودم کاری بهش نداشتم

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
خودت جواب خودت و دادی دیگه غربتی و بی حیاست. ازش حساب میبرن. همه همینن. ازادم بی آبرو میترسن واح ...

بی حیا برای یک ثانیش هی به خواهر شوهرم میگم اون یه تسلیت خشک و خالی به کن نگفت باز حرفو‌میکشه یه جای دیگه

بی حیا برای یک ثانیش هی به خواهر شوهرم میگم اون یه تسلیت خشک و خالی به کن نگفت باز حرفو‌میکشه یه جای ...

بگه برای خودش میگه 

کسی ک آنقدر بی شعور. رفت وامد. آدم بکنه ک چی بشه 

خودش دلش نخواسته بیاد یار دوران خوشیه تو غم ها نیست بیخیالش من بودم کاری بهش نداشتم

به خدا دختر دایی ایش  فوت کرد دو ساعت دو مسجد پا به پاش گریه کردم سرکار میرفتم به زور مرخصی گرفتم