2777
2789
عنوان

ترک پوشک

187 بازدید | 22 پست

پسرمو یه ده روزیه کامل از پوشک گرفتم از ده باری که دستشویی داره دوبارشو خودشو خیس میکنه دوبارشو میگه بقیشو خودم میبرم دستشویی جیش میکنه.چقد طول میکشه کامل بگه و خطا نداشته باشه

چند وقتشه 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804

من پسرم از پوشک گرفتم بعدش قشنگ میگفت جیش دارم

اما بعد یکی دوماه دییییگه نمی‌گفت فقط جیش بزرگ میگفت جیش کوچولو نمیکردم خیس می‌کرد الان کم کم داره بهتر میشه

۲سال و ۴ماه اقدام کردم آلام ۲سال و ۱۰ماهشه

دوسال و دوماه

من تو همین سن بود میخواستم بگیرم پسرمو موفق نشدم اصلا همکاری نمی‌کرد دیگه دیدم هم خودم دارم عصبی میشم هم اون 

گذاشتم ۳سالگی 

البته تو هرسنی چندین چندبار خطا میده تا یاد بگیره ولی هرچی بزرگتر شه درکش بهتره 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
یه ماه تقریبا.من پسرمو مهر ماه گرفتم البته ۲ سال و ۹ ماه بود.الان خودش جیش داشته باشه میره من فقط می ...

گاهی اوقات حس میکنم دست خودش نبوده جیش کرده و نتونسته کنترل کنه.بنظرتون طبیعیه یا زود گرفتم

گاهی اوقات حس میکنم دست خودش نبوده جیش کرده و نتونسته کنترل کنه.بنظرتون طبیعیه یا زود گرفتم

بستگی ب بچه داره بعضیا راحتترن.پسر من خیلی سخت بود.اره خب سنش کمه ب مرور درست میشه.

من تو همین سن بود میخواستم بگیرم پسرمو موفق نشدم اصلا همکاری نمی‌کرد دیگه دیدم هم خودم دارم عصبی میش ...

پسر من گاهی قشنگ خودش میگه خودش میره رو قصریش میشینه ولی گاهی اصلا دستشویی نمیاد از قصد میره تو اتاق جیش میکنه و در اتاقم میبنده

پسر من گاهی قشنگ خودش میگه خودش میره رو قصریش میشینه ولی گاهی اصلا دستشویی نمیاد از قصد میره تو اتاق ...

طبیعیه عزیزم رفتارش باید صبر وتحمل کنی

پسر من با اینکه ۳سالش بود شاید بیشتر از ده بار تو خودش پی پی کرد تا یاد گرفت جیش رو زود تر یاد گرفت

2809