2777
2789
عنوان

خانوما یکساعت فهمیدم شوهرم خیانت کرده عاجزانه راهنمایی میخام

| مشاهده متن کامل بحث + 138665 بازدید | 907 پست

دیدم یه عکس شماره کارت تو‌گوشیشه به اسم زن گفتم این مال کیه گف مال همونه که محمد باهاش بود همراه بانک‌نداشت ب من گف با‌گوشی بزنم بعد از حسابش که اومده اینجا کمکم کم کنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نیم ساعت حس میکنم رابطه برقرار کرده

انقدر الان ترییدی که هزار تا فکر ناجور هم تو ذهنت میاد..بنظرم برو بخواب و از خدا کمک بخواه...الان بیشتر از هرچیزی به آرامش نیاز داری تا بتونی درست فکر کنی..شما که میگی تو سه ماهه اخیر تماسی ندیدی ازش

2805
دیدم یه عکس شماره کارت تو‌گوشیشه به اسم زن گفتم این مال کیه گف مال همونه که محمد باهاش بود همراه بان ...

بنظرم اینم ممکنه راست بگه..  از بیاما خیلی واضح بیداست که دختره با محمد حتی امیرم چت نکرده خود محمدچت کرده ولی باکوشی امیره مثلا امیرو واسطه کنه.. اینجا بعضی خانما گفتن نه شوهرت دروغ میگه من حق میدم بهشون ممکنه چون تجربه تلخی داشتن به همه مردا بدبین شدن 

بهت خیانت نکرد ولی ی سوال اون محمد مجرد یا متاهل؟؟ اگ متاهل باید از شوهرت بترسی چون بدش نمیاد روزی بخواد خیانت کنه من وقتی فهمیدم پای دوست صمیمی جونیم کج رفته ازش فاصله گرفتم چون واقعا رفیق ناباب در آدم اثر میزاره 

بهت خیانت نکرد ولی ی سوال اون محمد مجرد یا متاهل؟؟ اگ متاهل باید از شوهرت بترسی چون بدش نمیاد روزی ب ...

متاهل هست حتی اون‌یکی هم که منشی و‌دوست منشی آورده بود اونم متاهل هست 

2809