این هفته هر رور امتحان داشتيم امتحان ریاضیم دو روز دیگس وقت نکردم تمرین کنم نمیدونم چیکار کنم ظهرا خستم میخابم تا پا میشم شبه البته بازم خستم ولی بعضی وقتا حوصله خوندن ندارم مثل الان💔😵💫
دیگه به حوصله باید نگاه نکنی یادش بخیر منم همیشه از این دردسرا داشتم..
لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دفاعی چیزی نیس واقعا اونقدم اهمیت ندارهیکم فکرتو ازاد کن بشین بخون کاش منم سالم بودم مینشستم درس میخ ...
چرا عزیزم مگه چی شده ؟
لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
خب دیگه اگه معدل مهمه پس دفاعی هم مهمه 😅 بشین بخون حوصلت هم کم کم میاد .. یا اگه خوابت میاد ۳ ساعت بخواب بلند شو بخون