2777
2789

واای منم 

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی برام🥺🦋 دعای نی نی سایتیا خیلی مجربه برام ❤️ دعا درحق هم خیلی زودتر به اجابت میرسه اگه مشکلی داری خوشحال میشم که باخوندن حمد برای نیتت دعا کنم🥰🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واای منم

والا ، چند روز دیگه هم تولدمه میدونم کسی یادش نیست دلم میگیره

تازه امتحان شیمی هماهنگم داریم اون روز دیگه تو روز تولدم ضعیفترین درسم رو امتحان میدم😑😑🤲🏻

2804
والا ، چند روز دیگه هم تولدمه میدونم کسی یادش نیست دلم میگیرهتازه امتحان شیمی هماهنگم داریم اون روز ...

تولدت پیشاپیش مبارک😍😘 ازالان بخون لااقل اونو خوب بدی 

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی برام🥺🦋 دعای نی نی سایتیا خیلی مجربه برام ❤️ دعا درحق هم خیلی زودتر به اجابت میرسه اگه مشکلی داری خوشحال میشم که باخوندن حمد برای نیتت دعا کنم🥰🥰
والا ، چند روز دیگه هم تولدمه میدونم کسی یادش نیست دلم میگیرهتازه امتحان شیمی هماهنگم داریم اون روز ...

اخی عزیزم تولدت پیشاپیش مبارک 

انشاالله این سال جدید زندگیت بهترینا برات رقم بخوره

برام دعا کنید 😔دنیام غمه
اره ولی بیشتر وقتا خودمون باید یک کاری کنیم تا اتفاق خوبی برامون بیفته و خبر خوشی بشنویم

یعنی چیکار؟ کاش یکی بود میگفت باید چیکاررکنم حاضر بودم هرکاری کنم ولی اونکه میخوام بشه

2809