بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه راس میگی اینو بگوسه تا پرتقال داریم دو تا هم من بهت میدم، پس چند تا نارنگی داریم حالا
مرتیکه افغانی نجس چند سالته تازه به بلوغ رسیدی نه نره خر که بس نیست تو سایت زنونه اومدی وارد تاپیکایه سایت هم میشی و نظر هم میدی آخه نجس اینجا سایت زنونه است هر چقدر زن شرف داره به صدتایه تو تو خیلی بچه آیی که تازه بلوغ رسیدی و هرمونات بهم ریخته است منفجر شده آیی و یه جا باید خودتو بگنجونی احمق انگل اجتماع
حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان میباشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید
☚☜𓊉〖 اسم کاربریم 𝄞 بارون پائیزی〗 𓊈 ❀ ✿ این کاربری مهرماه ③⓪④① واگذار شد ❅متاسفانه امکان تغییر نام کاربری وجود نداشت❉ تا الان خواننده خاموش بودم❈ تاپیکها هم برای بنده نیست❁ برای کاربر قبلیه✺
من عزیز خانومم، این از این.الان که اینجام خانومم خونه نیست.خب اگه اینو شانسی نگفتی بگو ببینم فردا سا ...
شاغلن؟ بچه هم دارین؟
من حس ششم قویه
۲تا دختر دارین؟ شاید هم یه پسر شاید در آینده خواهید داشت اگر نداشته باشین
اول اسم خودتون و همسرتون هم م هست
مطمینم اول اسم خودتون م هست
☚☜𓊉〖 اسم کاربریم 𝄞 بارون پائیزی〗 𓊈 ❀ ✿ این کاربری مهرماه ③⓪④① واگذار شد ❅متاسفانه امکان تغییر نام کاربری وجود نداشت❉ تا الان خواننده خاموش بودم❈ تاپیکها هم برای بنده نیست❁ برای کاربر قبلیه✺