2777
2789

سلام. 

..........

همینقدر چیپ ...

اح اح چقدرم زیاد شده این تیپ پیاما.... آخه به چه امیدی!

سایت خانوماس دیگه ..... بما چه 😝😝😝😝

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با اینکه انرژی خیلی زیادی ازم گرفت ولی تمرکز کردم برات  ۲۸ هست عزیزم

🌱☕        شازده‌کوچولو پرسید دوست داشتنو میخوای ببری توگور باهاشون چیکار کنی که ابرازشون نمیکنی؟ روباه گفت: من دیگه دوست داشتن ندارم ؛شازده‌کوچولو گفت مگه میشه؟ روباه گفت:آره همه دوست داشتنامو دادم به یکی ولی اون گمشون کرد حالا هم هرجا دنبالشون میگردم پیداشون نمیکنم :)                                               کاربر ۹۹ و فراموشی رمز ورود🥲       
وااای از کجا گفتی؟حس شیشم بدم نیستااامیتونی بگه دیروز چندشنبس؟

س شنبه😂

خدا جونم !تو که می‌دونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات می‌فرستی رفیق🤍

با اینکه انرژی خیلی زیادی ازم گرفت ولی تمرکز کردم برات ۲۸ هست عزیزم

من عزیز خانومم، این از این.

الان که اینجام خانومم خونه نیست.

خب اگه اینو شانسی نگفتی بگو ببینم فردا ساعت چنده؟

من عزیز خانومم، این از این.الان که اینجام خانومم خونه نیست.خب اگه اینو شانسی نگفتی بگو ببینم فردا سا ...

من به کاربریتون دقت نکردم معذرت میخام 🙏🏻

🌱☕        شازده‌کوچولو پرسید دوست داشتنو میخوای ببری توگور باهاشون چیکار کنی که ابرازشون نمیکنی؟ روباه گفت: من دیگه دوست داشتن ندارم ؛شازده‌کوچولو گفت مگه میشه؟ روباه گفت:آره همه دوست داشتنامو دادم به یکی ولی اون گمشون کرد حالا هم هرجا دنبالشون میگردم پیداشون نمیکنم :)                                               کاربر ۹۹ و فراموشی رمز ورود🥲       
جدی اینا رو چطوری حدس میزنی؟ آموزشی دارین؟

آموزش ن استعداد😂

خدا جونم !تو که می‌دونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات می‌فرستی رفیق🤍

من عزیز خانومم، این از این.الان که اینجام خانومم خونه نیست.خب اگه اینو شانسی نگفتی بگو ببینم فردا سا ...

زنت میدونه اینجا کاربری داری؟یا یواشکیه؟

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند