2777
2789

جدی میگم هر چند الان همه حمله میکنن بم

دفعه قبل دو سه روز بیمارستان بستری شدم اینقد بدشانسی اوردم جزئیاتشو نمیتونم بگم ولی خنده داره سه روز بستری شی تهش ندونن برا چی

از درس و زندگیم افتادم حالم خیلی بد بود

الانم مریضم دو روزه نتونستم درس بخونم دقیقا باید الان مریض شم که همه مث چی دارن برا مستمر درس میخونن؟

امروز یه کار مهم داشتم یه هفتس منتظرش بودم با بدبختی جور شد برام باید میرفتم.. یهویی از صب حالم بدتر شد افتادم تو خونه برنامم کنسل شد 

خدایا الان خوشحالی عقبم از همه؟خوشحالی داری خراب میکنی انگیزمو؟

به اندازه کافی بد هستم چرا شرایط مثبتمو میگیری ازمممم

مشکل داری بیا حلش کنیم چرا اینجوری میکنی بامممممم ناراحتم از دستتتت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هرچیزی یه حکمتی داره البته اگه از حرفم ناراحت نمیشی...واینکه یاد بگیریم برای چیزایی که تحت کنترل ما نیستن غصه نخوریم،شما که نمیخواستی مریض بشی نگران نمرات مستمر نباش به عنوان کسی که بخاطر امتحانات ریزش مو سکه ای گرفت و الان هجده سال ازاون موقع گذشته بهت میگم ارزش غصه خوردن نداشت.

کاش دغدغه ام این چیزا بود خدایاقربونت برم منو با چی امتحان میکنی ،بقیه رو با چی؟😭

من محصلم دارم از فشار درس و کنکور و استرس اینده دق میکنم

هر چی سن بره بالا دغدغه ها بیشتر میشه سختیا بیشتر میشه ولی الان مشکلم اینه مشکل کمیم نیس بحث ایندمه

بنظرتون بجا این چیزا نگران دوس پسر و چیزای مزخرف بودم خوب بود؟

شمام امیدوارم حل شه مشکلتون ولی این حرف اصلا حرف قشنگی نیس

عزیز دلم بعد ها انقدر مشکلات و مسائل بزرگ تر پیش میاد که اینا یادت میره 😊 خدا بدی هیچ کدوم از بنده هاشو نمیخواد .. استراحت کن حالت خوب شه بعد بخون .. مستمر اونم نهم چندان تو زندگی چند سال بعد اهمیتی نداره که فکر کنی خدا باهات لج کرده گلم😁❤

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
عزیز دلم بعد ها انقدر مشکلات و مسائل بزرگ تر پیش میاد که اینا یادت میره 😊 خدا بدی هیچ کدوم از بنده ...

نهم نیستم ۱۷ سالمه من

دبیرستانم رشته تجربیِ تیزهوشان

درست میگین با گذشت زمان سختیا و دغدغه ها بیشتر میشه ولی هر چیزی تو سن خودش مهمه..من بجا فکر شوهر و دوس پسر و چیزای دیگه نگرانیم اینه..وقتیم بحث اینده و کنکور وسط باشه!

نهم نیستم ۱۷ سالمه مندبیرستانم رشته تجربیِ تیزهوشاندرست میگین با گذشت زمان سختیا و دغدغه ها بیشتر می ...

متوجه هستم عزیزم من خودمم پشت کنکورم و دغدغه اول و اصلیم همین کنکوره و اگه یازدهم تجربی هستی این نگرانی کاملا به جاست 🌹 من فکر کردم نهم هستی 😅

ولی با این وجود مطمئنم میتونی جبران کنی ❤

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛