2777
2789
عنوان

التماس میکنم جواب بدین😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 74 پست
ی نفر اوندفه تاپیک زد ازوقتی سوره بقره گذاشتم توخونم چیزای ترسناک میبینم و شبا کابوس میبینم یکی جواب ...

آیت الکرسی بخون و۴قل فوت کن بهش.سنگ نمک یذار خونت تا انرژی منفی دفع کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ی نفر اوندفه تاپیک زد ازوقتی سوره بقره گذاشتم توخونم چیزای ترسناک میبینم و شبا کابوس میبینم یکی جواب ...

عزیزم سوره قرآنه جز خیر چیزی نداره

من میخوام تو این مورد تاپیک بزنم ان شاالله 

شیاطین گاهی وارد زندگی ها و خونه ها میشن و منشا بعضی از مشکلات همینه

نماز و قرآن سپری هستند مقابل شیاطین یعنی هرکسی به خدا نزدیکتر باشه شیاطین ازش دور تر میشن و بالعکس

قرآن شیاطین رو دور میکنه‌و ملائک رو‌ وارد خونه میکنه

شاید اون فرد، شیاطین دور و برش زیاد بود و اون خوابها نشان از رفتنشون بود 

و اینکه گناهان باعث میشن شیاطین بیان

پس قرآن برای خونه و وجود خودمون خیر و‌نور و برکته

اسپند هم زیاد دود کنید و قبل هرچیزی بزرگترین سپر نماز اول وقت هست

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
عزیزم سوره قرآنه جز خیر چیزی ندارهمن میخوام تو این مورد تاپیک بزنم ان شاالله شیاطین گاهی وارد زندگی ...

گذاشتم عزیزم ۲ ساعت وخردی بود پخش شد اما چون بچه کوچیک داشتم مجبورابیرون کارداشتم وقفه انداختم مجدد ک برگشتم خونه باز پخش کردم

گذاشتم عزیزم ۲ ساعت وخردی بود پخش شد اما چون بچه کوچیک داشتم مجبورابیرون کارداشتم وقفه انداختم مجدد ...

عزیزم زیاد بذارید

هر شب اسفند دود کنید تو روایت هست از هر دانه اسفند اگر اشتباه نکنم ۷۰ موکل آزاد میشه

قرآن و نماز و معنویات سپر هستند در برابر شیاطین

حرز امام جواد(ع) هم دیگه اشاره نکردم چون خیلی معروفه

من وحشت تو خواب و پانیک داشتم حرز بستم و طب سنتی رفتم خداروشکر حل شد

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
خودم حرز دارم اما بچه هام ن

برااونام به اسمشون ازجای معتبربخر نمازشو بخونن حرزابی دجانه هم ی تابلو هست روبه قبله نصب کنید رو دیوار حمام و دستشویی نباشه بخورچشم زخم امام رضا ۴۰ روز تاقبل غروب بخور بدید با کبریت روشن کنید رو ذغال هم باشه رو دودکن برقی هم نباشه همه جای خونه حتی یخچال داخل کابینت ها کشوها حتی انباری توی خونه اگه دارید حمام دستشویی داخل بوفه گوشه های خونه همهههههه جا و درو پنجره هام بسته باشه دود تو خونه بمونه مثلا تابستون باشه کولر خاموش باشه بدون وقفه ولی خب من تو ۴۰ روز دو روز نبودم گفتن ایراد نداره نمازاتو بخون بچت اون جوری میگه بغلش کن با خنده و شادی حرفهای مثبت جوابشو بده ذهنش منحرف بشه صلوات و یادش بده بسم الله الرحمن الرحیم و یادش بده بگو هروقت فکر بد کردی اینارو بگو بیا باهام حرف بزن بخندیم یادت بره سرکه سیب خونگی رو تو ی ظرف کوچیک یا لیوان ی بارمصرف کمی بریز چهارگوشه خونه بذار ۵ شنبه به ۵ شنبه عوض کن مهمونی جایی میری برگشتی لباسشو عو کردی تو کمی اب و سرکه بذاربمونه بشور بعد اگه تونستی خودشم ببر ی ابرو سرکه رو سرش بریز چهارقل بخون ایت الکرسی بخون ها کن فوت نکن نشدم فردا تو روز ببر بریز رو سرش مثلا نصف تشت اب نصف لیوان سرکه اینطوری اونا از سرکه بدشون میاد تو نت بزن سیدامان الله میرزایی بنیانگذار متافیزیک اسلامیه کلیپهاشو ایتا یا اینستا ببین کلاس چشم زخمشو رفتم اینارو واسه بچه ها گفته بود یکی ام حجامت بود که من هنوز انجام ندادم و یکی ام به سن بچه مثلا ۴ سالشه ۴ تا تخم مرغ رو ۴ تا ۵شنبه به کسی که محتاجه بدی به نیت بچه رد کنی بره صدقه هرروز جدا ولی با توجه به مقدار درامد ماهیانه ی صدقه تپل به ادم محتاج جدا بدی شبها قبل خواب اب قرانی بدی مدتی شاید تنش خونه زیاد باشه ولی کم کم خوب میشه باید خوتو به خدا نزدیک کنی هفته ای دو روز نماز مغرب برید مسجد نمازبخونید معنویات و زیاد کنید 

برااونام به اسمشون ازجای معتبربخر نمازشو بخونن حرزابی دجانه هم ی تابلو هست روبه قبله نصب کنید رو دیو ...

دوستم بچم افکارش بدتر شده میگرن عصبی گرفته میگن سرچشم زخم این مریضی گرفته

بله متوجه شدم منم اونایی که گفتم برا چشم زخم هستن البته بازم هست ولی همونا رو ساده تربودن انجام بدید ان شاءالله جواب میگیرید فقط برا شروع بهتره عادت ماهانه نباشید و حتما با وضو انجام بدید و شما و هرکسی ازاعضای خانواده که بلده وضو بگیره شب قبل خواب با وضو بخوابید 

و همیشه هرجا میرید ذکر لاحول و لاقوه ... رو براش بخون بهش ها کن فوت نکن فوت کردن شیطانیه .کلا هرکی تعریفش میکنه بگو ماشاءالله بلندبگو خجالت نکش اوایل همه بهم میخندیدن الان کمتر شده عادت کردن 

ماشاالله ایشالله نگو معنیش فرق داره با ماشاءالله و ان شاءالله درستش اینه رعایت کن اثرکن باتوجه به معنیش